Tradera, hemmabus & en läskig mask!

Idag blev jag pepp på att lägga ut lite kläder på Tradera. Så jag och Edgar gick upp en trappa för att fota lite. Vi har en hel säck full med gamla kläder som är för små för Edgar. Edgar fick spela på lite instrument under tiden.

Vi har fortfarande ingen grind där uppe för trappan så det är lite svårt att göra något där uppe utan att vara rädd för att Edgar ska trilla ner. Vi får ta och fixa det. På tiden. Det finns så mycket jag skulle vilja göra där uppe. Jag är nästan aldrig där.

Man kan göra musik, spela instrument, sjunga, sy, lyssna på vinyler och en massa annat. Jag skulle vilja fixa till en fotohörna där för ljuset är bättre där uppe. Snart är det vår och då får jag kanske ny energi igen.

Lite av det jag säljer. Jag har lagt upp några annonser med kläder i storlek 74-86 om någon är intresserad. Jag kallar mig Manhiriel där.

När Edgar vilade så passade jag på att fota ett samarbete med Twistshake. Jag har fått hem den här pulverbehållaren som är bra. Med koden ”edgarochjag” får ni 20% rabatt på hela sortimentet.

Vi har inte orkat gå ut idag. Jag var ute en snabb runda i morse. Det var lite soligt då. Men i eftermiddags började det regna igen. Tråkigt! Imorgon hoppas vi på bättre väder.

Vi har lekt med Duplotåget och Plus Plus mycket idag. Vi har gjort smoothie och slappat lite. Jag ska börja göra mer smoothies igen. Det är ju så gott och nyttigt. Vi har många proteinpulver nu. Naturliga från växtriket. Edgar har spelat gitarr och sjungit för mig. Kolla min Instagram.

Ikväll testade jag en sån här Tissue Mask. Första gången.

Den var riktigt svalkande och skön mot min väldigt torra hud. Men man såg ju lite läskig ut. Jag hade tänkt skrämma Jonas men det tog tid att natta Edgar.

Jag gillade masken så såna här kommer jag att använda fler gånger. Får se hur det känns imorgon. Jag kan inte vara utan fuktkrämer. Helst inte nu på vintern. Jag blir så torr och rödflammig.

Nu sitter jag och slappar framför tvn och tittar på Nailed It på Netflix. Gillar ni bakprogram så kika på det. Riktigt roligt.

❤️Magdalena❤️

Gillar