Totoro på besök & bus med strumpor!

Idag fick vi gå upp tidigt allihopa för Edgar skulle till tandläkaren för sin 1-årskontroll. Jag hade satt klockan på 8 och han vaknade bara precis lite innan dess. Skönt det! Så vi åt frukost tillsammans och sen bar Jonas Edgar i selen och jag tog ryggsäcken.

Vi var lite tidiga men det gjorde inget. Vi fick komma in direkt. Tandsköterskan är så trevlig. Edgar busade rundor på hennes rum. Kröp under bordet och skulle dra i sladdar.

Sen fick han visa alla sina tänder. 6 stycken och en 7:e som håller på att titta fram. Han var duktig och lät henne borsta de fast att han var lite trött. Vi fick med oss en ny tandborste och tandkräm.

Sen gick vi och hämtade bilen. Vi körde iväg och besiktigade den. De har drop-in i Fosie. Vi fick vänta ganska länge. Edgar hade somnat och fick sova vidare en stund så det var ju bra.

Han hann t om vakna igen innan det blev vår tur. Det var så varmt i bilen eftersom vi stod mitt i solen så jag tog på mig selen med Edgar och gick ut en stund. Sen blev det äntligen vår tur.

Det första vi fick veta var att ena ljuset lyste alldeles för svagt. Det är en Xenonlampa så det blir lite dyrt. De var även riktade lite för lågt. Sen var tydligen bromsklossarna bak mindre bra så de behöver också bytas. Men det är ju bara sånt som man behöver byta ändå efter ett tag. Annars tyckte han att bilen var fin. Inget annat att anmärka på. Så nu får vi åka till Mekonomen och få det bytt. Hoppas att det inte kostar så mycket.

Efteråt gick vi inom Skopunkten. Jag testade några skor men tyckte inte de var sköna. Jag har skadat foten tidigare och behöver en bra sko för annars får jag ont. Dessa var stela. Jag får nog gå till en sportbutik istället. Vi hittade jättesöta skor till Edgar. Men den minsta storlek de hade var 20 som var lite stort. Så vi avvaktar lite.

Sen fikade vi där. Jag åt en mjukglass och Edgar tryckte i sig en grötklämmis och en fruktklämmis. Aptiten har kommit tillbaka. Skönt det!

Efter det gick vi inom Engelbrektsboden och jag shoppade en massa kläder till Edgar. Där är så billigt. Vad jag köpte kan ni se i ett tidigare inlägg.

När vi kom hem så åt vi lite. Jag och Jonas delade på en stor vegokebab och Edgar åt en burkmat. Sen somnade de två och jag passade på att klippa ihop en video som jag la upp tidigare idag.

När de vaknade så åt vi lite smoothie. Sen kom Totoro på besök och dansade med Edgar. Han tyckte det var kul men var samtidigt lite fundersam. Undrar hur det ska bli när Tomten kommer till jul.

Edgar vågade i alla fall krama Totoro! 😍 Det var ju bara pappa Jonas där i.

Skön stil! Edgar släpper ena handen nu när han står. Gick från soffan till bordet och höll sig bara lite lätt. Snart kommer han nog att testa att gå själv. Han är duktig på att sätta sig ner nu. Testar lite försiktigt så han inte ramlar. Han har nog lärt sig av sina misstag.

Här står han bara och lutar sig mot väskorna. Böcker är jätteroligt. Han tittar i de hela tiden. Pixiböckerna är bäst för de kan han ha med sig när han kryper.

Sen testade han sina nya strumpor. De var tydligen roliga att leka med. Vi behöver inte köpa leksaker!!! Katten Soya är också rolig att leka med. Hon gillar när han jagar henne. Det kommer de nog att göra mycket sen när Edgar kan springa.

Efter en flaska välling så somnade han snabbt hos mig. Bökade rundor lite och gillade att ligga så här. Ha ha!

Vi kollade på en dålig film. Vi har fått frivisning på Viasat denna veckan. Inget vi skulle betala för tyvärr.

Nu är jag löjligt trött! Imorgon har vi inget planerat. Kanske vi går och hämtar paket.

❤️Magdalena❤️

Gillar