Tokig bebis & finbesök!

Idag vaknade Edgar vid 7 och jag var så trött efter en natt med lite sömn. Men det var bara att gå upp. Han verkar inte bli så mätt på Nan längre. Vill ha gröt efter 1 - 1 1/2 timme. Så det fick han såklart. Jag passade på att äta en macka så jag kunde ta min antibiotika.

Sen blev det bus på filten. Min tokiga lilla bebis. Han har så mycket bus för sig. Det är roligt att sitta. Men ibland dyker han på näsan. Har för bråttom.

Sen vilade vi båda en stund innan mormor och morfar kom. Edgar vaknade till precis innan de ringde på dörren. Kände det kanske på sig.

Vi promenerade lite och gick inom Triangeln. Där köpte jag lite kläder till Edgar och ett par shorts till mig själv. Wow! Jag hittade också något. Hade sett de på Cubus tidigare och hoppades på att de var kvar. Det var de. Mjuka knälånga shorts. Såna kan jag bo i.

Sen åt vi lite lunch. Edgar fick en grötklämmis från Semper men den smakade inte så gott. Så han fick äta lite majskrokar istället.

Jag åt en smarrig sallad med chévre, valnötter och honung. Den var god och väldigt mäktig. Chévre är gott. Men inte för mycket.

Mina föräldrar, helt inne i sin mat och ovetandes om bilden jag tog. Hi hi! 😂

Det var så varmt och kvavt idag. Det är så svårt med vad man ska ha på Edgar. Han får ju inte bränna sig i solen men samtidigt inte bli för varm. Han blev helt svettig på ryggen. Hur gör ni när det är så här varmt med era små? Vår vagn är väldigt djup så det blir rätt varmt där inne. Även om det går att öppna upp lite där bak.

Så när vi kom hem blev han helt överlycklig när han fick av sig kläderna.

Vi fikade på lyxig kanelbulle och kladdkaka från Bröd och Vänner när vi kom hem igen. Jag är fortfarande mätt på den där kladdkakan. Så god men mäktig!!!

Sen försökte vi vila lite men det gick inte Edgar med på. Det tog ett tag innan jag förstod att han hade bajsat för 5:e gången idag. Han säger inte så mycket. Är bara lite missnöjd. Men vi myste i sängen och lyssnade på Bolibompa om och om igen tills Jonas kom hem. Då blev det dusch för denna svettiga bebis.

Nu sover han gott hos Jonas. Hoppas att jag också kan göra det sen.

Vad har ni hittat på idag? 😍

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Svettig bebis här med! Är vi bara hemma, då är det bara nån kortärmad body på, ska vi ut så undviker vi solen, tights och nån luftig tröja. Livia blir dyngsur när hon åker i babyskyddet i bilen. Dagen har varit toppen 😊
nouw.com/jeenyrosen