Tog igen hela veckan idag!

Mina föräldrar kom vid 10:30 idag. Då passade jag på att ta bussen till Apoteket för att hämta lite medicin.

Edgar fick en massa små djur och en stol av mormor och morfar så han märkte knappt att jag smet iväg.

Jag köpte med mig lite frallor som vi åt innan vi gick ut.

Vi gick till Pildammsparken för det är så härligt där. En tyst och lugn oas mitt i Malmö. Edgar somnade ganska snabbt i vagnen.

Vi gick runt hela dammen. Sen blev jag så trött så vi passade på att fika lite på Margaretapaviljongen.

Precis när jag hade mumsat i mig hela min stora mjukglass med vanilj och jordgubb så vaknade Edgar. Så då gick mormor in och köpte en glass till honom också. Det var väldigt mumsigt tyckte han.

Sen fick vi förbi där jag och Jonas gifte oss för snart 5 år sen. Galet vad tiden går fort. Det måste man väl nästan fira lite extra va?

Edgar plockade blommor till oss. Men det var lite svårt att förstå att vissa fick han plocka och andra inte.

Sen tittade vi på alla fina blommor. Edgar ville plocka allihopa.

N��r vi kom tillbaka till dammen så ville Edgar jaga alla fåglar. Så då fick han snällt hålla mormor och morfar i handen.

Vi gick inom lekplatsen som ligger där i Pildammsparken. Det är tema teater där och är riktigt fint. En massa spännande saker att leka med. Edgar hittade hinkar och spadar som han lekte med en stund tills en mamma kom och sa att nu skulle hinkarna och spadarna hem.

Så då fick Edgar gunga lite med mormor istället. Det var kul en stund. Sen ville han springa vidare.

Där finns ett stort hus som man kan klättra i och åka rutschkana ner från. Men det var lite för brant ner dit och till för lite större barn.

När vi kände oss klara med Pildammsparken så gick vi vidare till Triangeln.

Där delade jag och Edgar på Crepes med varma hallon och glass. Mina föräldrar åt bakad potatis. Genast fick vi lite ny energi. Edgar höll nästan på att somna igen på vägen dit.

Efter maten gick vi till Folkets Park där vi mötte upp Jonas som hade slutat jobba. Där gick vi inom Far i hatten och drack en öl. Det är så mysigt där. Men lite högljutt efter ett tag.

Edgar blev helt lycklig över sin dricka. Men han ville gärna smaka på mormor och morfars öl som såg spännande ut.

Skål!!! Vi satt där en stund och slappade. Jag var helt slut i kroppen.

Sen kom vi på att vi var tvungna att hämta ett stort paket från Vetzoo på Ica. Så då passade vi på att följa mina föräldrar till tåget. Där försökte vi pumpa däcken på barnvagnen. En pump med en väldigt kort slang. Så vi fick ta av hjulen. Annars kom vi inte åt.

När vi hade vinkat av mina föräldrar så gick vi först till bilen och lämnade av lite saker. Sen gick vi hemåt. Jag var och köpte pizzor medan Edgar fick bada lite. Så nu har vi precis ätit och jag är heeeelt slut.

Jag kom på att jag inte hade varit ute på en hel vecka. Mycket pga starka smärtor och att Jonas jobbat dag. Jag har inte orkat. Så idag tog jag igen hela veckan. Imorgon lär jag väl inte kunna gå. He he! Men det har varit en riktigt härlig dag. Så det får det vara värt. 😍

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer