Tis, ons, tors 5,6,7 juli!

Hej!
Nu har vi varit i stugan i 11 dagar. Härligt! I vanliga fall skulle vi åkt hem redan på söndag. Men i år blir det 3 veckor. Jag har ingen hemlängtan alls. Vill ha ett hus med trädgård.

I tisdags kom svärfar med fru på besök. Edgar fick en sparkcykel. Vi tog aldrig med en hjälm. Så det fick vi åka och köpa sen.

Det var lite kyligt ute. Så man fick passa på att sitta i solen när den var framme. Sen började det regna. Jag gillar inte när det är under 20 grader. Blir så kall och får värk då.

På kvällen skulle tvunget Edgar och en kompis visa att de kunde hoppa mellan borden vid grillgropen.

I onsdags var det lite varmare igen. Edgar testade sin sparkcykel för fullt. Han får öva mer på balansen.

Sen tjatade Edgar om att få äta pannkakor från kiosken. Det var det godaste han hade ätit sa han. Bra att han äter något i alla fall. Han är fortfarande petig med maten. Har ni också problem med det, ni som har barn?

Edgar och Jonas var uppe på loftet i stugan och hittade en gammal cykel. Den passade Edgar bra. Så vi pumpade däcken och oljade in den lite. Sen fungerade den bra. Han var så lycklig. Så nu får han öva med stödhjulen ett tag och sen ska vi se om han vågar testa utan. Det är så bra att cykla här. Det finns asfalterade småvägar i stugbyn.

Igår var jag seg så jag tog det lugnt. Jag hade solat lite mycket i onsdags så det fick bli en paus. Edgar cyklade rundor med sin ena kompis här. Sen på kvällen gick vi ner till stranden med alla kompisar och föräldrar. De byggde slott i sanden.

❤️Magdalena❤️

Gillar