Tips på bra barnprogram!

Edgar har börjat lära sig att säga en massa ord nu. Det är så roligt. Helt plötsligt har han snappat upp något så man blir helt förvånad.

Han gillar att titta på alla program från Bolibompa på SVT Play. Favoriterna är siffrorna och bokstäverna. Idag kunde han många ord. Han tycker det är så roligt när han känner igen något och kan säga det.

Djur är något som han har fastnat för. När man frågar honom vad det är för djur så svarar han oftast med hur det låter. Men nu har han även börjat säga vissa djur. Tittar vi i böcker så pekar han och så ska jag säga vilket djur det är. Om och om igen. Till slut så säger han det själv.

Att räkna är också kul. Ni som tittar på Bolibompa vet när vi får åka med i hissen. Ett, två, tre. Där bor Filmisarna. Han kan sitta och räkna olika saker. Men oftast blir det bara ett, tre och annat som låter som när vi räknar.

Edgar ser så stor ut när han sitter själv i soffan. Det är mysigt. Ikväll har han varit väldigt övertrött då det bara har blivit ca 15 min vila på hela dagen. Det kanske märks på stilen på andra bilden.

Nu sover han äntligen och jag slappar i soffan. Fötterna värker enormt mycket. Jag har tejpat hälarna med sporttape. Då känns det lite bättre. Snart går jag nog också och lägger mig.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

YouareLFT
YouareLFT,
Men så gulligt han sitter 😍
nouw.com/youarelft
missnaily
missnaily,
Fem myror är fler än fyra elefanter!
nouw.com/missnaily
sillyme
sillyme,
ja såklart! har en dvdbox i sommarstugan. 👍🏻
nouw.com/sillyme