Tid för OP imorgon!

Hej hej igen! Det blir många inlägg från mig här nu. Jag är så nervös. Kan inte minnas att jag någonsin har känt så här inför en operation.

Klockan 18 ringde jag avdelningen för att få tiden som jag ska vara på plats. Klockan 8:00. Skönt att slippa gå hemma och vänta. Då ska vi gå igenom operationen och göra alla förberedelser. Som att t ex ge mig så mycket lugnande så att jag somnar. Please!!! Ha ha! Tur att jag har sömntabletter hemma. För annars hade det inte blivit en endast blund i natt.

Jonas sa att han och Edgar kunde följa med mig dit. Jag blev så glad. För jag hade tänkt att jag skulle ta mig dit själv. Men nu känns det lite jobbigt att släpa med Edgar. För det är det man får göra. Det tar sån tid att klä på honom och allt. Jag orkar nog inte med det bråket imorgon. Så vi får se. Jag som hade sett fram emot en morgonpromenad med min lilla familj. Tänka på något annat. Men det får kanske bli bussen själv ändå.

Jag håller på att packa lite. Men vet inte riktigt vad jag ska ha med mig. Myskläder, kläder till hemgång, telefon, laddare, tandborste, lurar, något gott att tugga på... Vad hade ni tagit med er? En bok säger alla. Men jag kommer verkligen inte att ha ro att läsa där. Men ljudböcker kanske. Funderar på att ladda ner en app. Eller finns det kanske något på Spotify? Annars får det bli Bamse. Ha ha! Nej jag tror att Netflix är det bästa. Där kan man ju både titta och lyssna. Kanske det finns tv på rummet.

Har ni något tips på vad man bör ha med sig? Jag har aldrig sovit över planerat på sjukhus. Jo när jag var 15. Men det minns jag knappt. När jag gjorde ERCP, vidgning av gallgången så fick jag sova över någon natt eftersom min bukspottkörtel blev irriterad. Då delade jag rum med 5 andra varav en tant skulle laxera. Sådär kul faktiskt. En annan gång delade jag rum med en gammal kvinna som ropade på sin dotter och skrek hela natten på något språk jag inte förstod. Till slut kom de och hämtade henne för de tyckte synd om mig. Ha ha! På Kvinnokliniken delar man rum med max en tror jag. Hoppas att det blir bra. Jag har så svårt för att sova med folk som jag inte känner.

Nu ska jag fortsätta att packa och kanske sy något till.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,
Lycka till imorgon ♥️ Jag tänkte föreslå en bok 😂
nouw.com/mariasvardag
sillyme
sillyme,
Tack! Jag har ingen ro att läsa längre. 😂😍💕
nouw.com/sillyme
Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Lycka till ❤️
nouw.com/densaknadefamiljen
Anonkokie
Anonkokie,
Lycka till imorgon 💞
nouw.com/anonkokie