Testagram - oktober!

(Inlägget innehåller en annonslänk för Testagram)

Så här ser månadens box ut från Testagram. Prenumererar ni på den? Jag tycker alltid det är så spännande när boxen kommer så jag måste gå och hämta ut den direkt. Denna gången skickade de den via DHL vilket gjorde mig glad. Det är närmare för mig att hämta ut paket då.

Vad fanns i då?

Varma Koppen Krämig Thaisoppa med pasta
Varma Koppen har utökat sitt sortiment med pasta i soppan. Denna verkar vara vegetarisk så den ser jag fram emot att testa. Perfekt när man är själv hemma och inte hinner eller orkar laga mat. Man bara häller på varmt vatten direkt i förpackningen.

Santa Maria Indiska Cookingsåser - Tikka Masala
Det här är en grytbas för den klassiska indiska rätten. Man bara tillsätter valfritt protein. Jag tror quornbitar blir väldigt gott med denna. Jag gillar indiskt så ser fram emot att testa denna.

TePe Easypick
En ny sorts tandsticka som ska vara unik i sitt slag och enkel att använda. Det ska bli intressant att testa om mina tänder gillar denna. Mina tänder sitter väldigt tätt så jag brukar ha svårt för att använda tandstickor.

L'atelier - Nestlé Premium Choklad Blåbär
Nestlé har gjort en ny smak på sin goda choklad. Den innehåller alltid hela nötter eller mandlar och bär. Denna är med blåbär. Denna ser jag fram emot att testa då jag gillade de andra. Den känns lite lyxig.

Bliw pumptvål med doft av ljung
En skonsam handtvål som är snäll mot vår miljö. Vi hade precis tänkt köpa en ny handtvål så dök denna upp i boxen. Perfekt! Nu återstår att se om mina känsliga händer gillar den.

Haribo Rotella & Matador Sunny Pesetos
Haribos favoriter finns nu i egen påse och inte bara som lösviktsgodis. Godis är gott så dessa ska bli goda att testa.

dJunked - Chia Go
Ett mellanmål som smoothie med chiafrön. 100% ekologisk är den dessutom. Dessa har jag varit nyfiken på. Jag gillar chiapudding men glömmer alltid att göra i förväg.

Fazer Bageri Eko Råghalvor med lång hållbarhet
Ett fullkornsrågbröd bakat på ekologiska råvaror. Det håller länge i denna förpackningen. Jag gillar ju bröd så de här ska jag trycka i en massa gott och njuta av.


Vilken var er favorit? Eller vilken skulle ni vilja testa?

(Detta är ett samarbete med Testagram)

#testagrams

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Väntar på min box med spänning 😃
nouw.com/jenniferofhbg
alicemalmstrom
alicemalmstrom,
ÄR så sugen på att testa den här boxen!! 😃
nouw.com/alicemalmstrom
En Malin
,
Den där Chia Go med äpple-kiwismak är väldigt god. Den har jag köpt flera gånger. ^^
4foodies
4foodies,
Hade velat testa chia Go och brödet med lång hållbarhet✨ Många smarta saker!
nouw.com/4foodies