Testagram - November!

I samarbete med Testagram så har jag fått hem november månads box. Detta var det som fanns i:

Serla Putsduk
En putsduk av papper som man bara behöver blöta och sen torka blanka ytor med. Den här ska jag testa på alla våra speglar. Det låter ju toppen att slippa använda något medel.

Softlan Complete Care So Fresh
Ett sköljmedel som inte bara doftar gott utan gör kläderna mjukare, bevarar färgerna bättre samt gör kläderna mindre noppiga. Vi har testat den och den luktar väldigt gott.

Friggs Majskakor Organic - Milk Chocolate
Ekologiska och glutenfria majskakor gjorda av naturliga ingredienser. Dessa är goda! Jag fick ett gäng när jag vann ett paket från Friggs tidigare.

Kockens - Ekologisk Malen Kanel
En ekologisk kanel som man kan använda till lite allt möjligt. Jag gillar att ha kanel på gröt och fil. Men även i maträtter och bakverk.

GOOD’N’GO Naturally Tasty
En havrebaserad klämmis för vuxna som är vegan, laktos- och glutenfri. Jag tog fram denna för att jag skulle äta den. Men Edgar tyckte att han skulle ha den. Så vi fick dela. Den var god!

Bubs Tomteskallar
Skumgodis som smakar knäck/hallon och julmust. Jag har smakat lite på de. De godaste var de med knäck och hallon. Julmust var lite sådär när man precis hade druckit riktig must.

Fazer Crisp Rye
Ett fullkornsrågsknäcke gjord på surdeg. De här var goda och krispiga. Edgar tyckte de lät roligt när jag åt de och ville smaka. Men jag tyckte de var lite för hårda för honom. Men till mig passade de bra!

(Detta är ett samarbete med Testagram)

#testagrams

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer