Testagram - Januari!

(Detta är ett samarbete med Testagram)

Varje månad får jag hem en box från Testagram. Det är en prenumerationstjänst där man får hem en box med produkter från olika företag som man får testa. Det är alltid så spännande att se vad som finns i.

Boxen kostar 99:-/månad. Men just nu får ni 20% rabatt på första boxen med koden ”TESTAGRAM2018”. Så passa på!!!

Nutrilette Smooth Caramel Toffee
En bar med mycket protein och fiber men även vitaminer och mineraler. Samt endast få kalorier. Perfekt som ett mellanmål. Jag sitter och smaskar på den just nu. Den är ljuvligt god. Ett bra alternativ till godis också. Den säljs i 4-pack. Jag vill ha meeeer!

Zendium Biogum
Zendium boostar dina goda bakterier och reducerar de dåliga. Tandkräm går alltid åt så denna ska bli intressant att testa.

Haribo Persikor
Ett godis med smak av persikor. Dessa brukar jag köpa som lösvikt. De är riktigt goda. Hela påsen åt jag upp igår för det var svårt att sluta äta.

Maxim 40% Protein Bar Salty Caramel
En proteinbar med hela 20 g protein och endast 1,8 g socker. Den här var också riktigt god. Jag köper proteinbars ibland när jag ska iväg och behöver något snabbt att äta. Denna smakar godis!!!

Dove Original Antiperspirant Roll on
En deo som vårdar dina armhålor och ger skydd mot svett och lukt i upp till 48 timmar. Denna har jag haft någon gång. Jag tycker den luktar så gott och är mild mot känslig hud.

Dove Men+ Care Anti Dandruff
Ett schampo som är berikat med koffein och zink och som både tvättar rent och motverkar mjäll. Denna fick Jonas även om han inte har mjäll. Han har inte testat den ännu.

Utvalda Snackers
Ugnsbakade spröda små kex med smak av gräddfil och gräslök. Dessa ska jag mumsa på någon kväll när jag är lite småhungrig. De låter väldigt goda.

Månadens Bonusprodukt:
Natural Toothpaste
En naturlig, ekologiskt och vegansk tandkräm. Denna har jag fått i en tidigare box. Den känns verkligen naturlig och är helt ok.

Detta var vad som fanns i månadens box. Jag ska välja ut en favorit sen och skriva lite mer om den.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer