Testagram - Februari!

(Detta är ett samarbete med Testagram)

Så har februari månads box kommit. Det var en blandning av bra och mindre bra saker tycker jag.

BUBS CHOKSKALLE
En choklad formad som dödskallar med fyllning i. Ni har säkert testat de där i lösvikt utan chokladen. Jag fick med jordgubb/kola. Den var god men nog inget jag kommer att köpa själv. Möjligtvis den med hallon/lakrits. Den finns med kola/banan också.

L300 INTENSIVE MOISTURE FACE CREAM
En ansiktskräm från L300 som är intensivt fuktgivande och barriärstärkande för torr hud. Jag använder en annan från L300 nu som jag tycker är jättebra. Så vi får väl se vad min känsliga hy säger om denna.

MONSTER HYDRO MANIC MELON
En smaksatt dryck utan kolsyra med dextros, vitamin B3 samt koffein. En energidryck med andra ord. Min mage tycker inte om det pga all koffein. Så den fick min man.

MONSTER ULTRA
En annan energidryck med låg kalorihalt. Bäst i test har den vunnit tydligen. Jag dricker inte energidrycker pga känslig mage så denna får också min man.

AQUA D’OR SPARKLES ÄPPLE/RABARBER
Mineralvatten med smak av äpple och rabarber. Den innehåller inga kalorier och har en naturlig smak. Jag tycker den är god. Men önskar att de lät bli sötningsmedel. Varför ska allt vara så sött?

STARBUCKS CAFFÉ VERONA
Ett mörkrostat kaffe med toner av mörk choklad. Denna har jag inte hunnit testa ännu. Det låter riktigt gott så det får vi lyxa till det med någon dag.

DRUVAN VINÄGRETT TOMAT & INGEFÄRA
En krämig vinägrett med smak av tomat, ingefära och med bitar av röd paprika och ruccola. Den här låter väldigt god. Så nästa gång det blir sallad så ska denna ringlas på.


Det var allt för denna gången. Min favorit är nog ansiktskrämen även om jag inte har testat den ännu. Men det är något som jag behöver och inte riktigt har råd med.

Vilken var er favorit?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer