Tårtkalas & PMS!

Redan trött på blåsten! Vill ha tillbaka detta väder!!!

Jag undrar om det är extrem PMS jag känner av. Hela eftermiddagen har jag känt mig sådär extremt nere. Ledsen. Rastlös. Men jag vet inte varför. Så brukar PMS kännas för mig. Nu är jag livrädd att jag ska få mens nästa vecka. Är det något att vara livrädd för kanske ni tänker? Ja för mig är det så. Det kommer att innebära att jag inte kan sitta på två veckor för jag blöder från tarmen. Det gör så galet ont att jag inte kan beskriva det. Jag hoppas verkligen att jag slipper det. För jag orkar inte med det just nu. Jag vill bara må bra.

Sen tycker några av mina läsare att jag skriver otrevliga svar på kommentarer. Det är inte min mening om ni inte har skrivit något dumt. Jag kanske var stressad eller kanske tog kommentaren fel. Så kan det bli ibland. Sen förstår jag inte riktigt varför vissa bryr sig om vad jag har skrivit till andra. Det är konstigt. Var glada att jag tar mig tid att kommentera. Det visar att jag bryr mig om er och det ni skriver.

Jag tänkte egentligen att jag skulle vara helt mobilfri ett tag. För att slippa all stress det innebär. Allt från att kolla hur många som gillat mina bilder på Instagram till att läsa kommentarer från er. För det är tyvärr så att jag får en del elaka kommentarer. Det tär så. Jag förstår mig inte på människor som vill någon de inte känner illa. Vad får man ut av det? Jag kanske borde sluta att blogga. Men det har blivit en del av mitt liv. Jag gillar att skriva av mig lite om vad vi har hittat på eller hur jag mår. Jag mår bättre av det. Men tyvärr blir det värre pga de där kommentarerna. Jag kanske bara borde ta bort att ni kan kommentera? Fast det skulle ju vara tråkigt att inte få någon respons.

Så fortsätt kommentera. Blir jag glad så märker ni det i svaret. Blir jag ledsen så märker ni det. Det hela beror väl på hur man formulerar sig. Sen är det tyvärr så att en text kan missuppfattas. Försök att tänka på det. Vi tyder den olika ibland.

Idag har vi haft tårtkalas och firat vår 5-åriga bröllopsdag. Tyvärr har det blåst för mycket så vi kunde inte göra det vi hade tänkt. Så tråkigt. Vi får ta igen det en annan dag.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Millis
,
hej, jag måste bara skriva lite här för nu blev jag verkligen upprörd. gillar din blogg mycket, kollar den varje dag. jag blir ledsen för din skull att du ska få sånna påhopp hela tiden och det blir ju inte bättre när man inte mår så bra för då tar man åt sig mer än vad man skulle göra annars. skulle önska att du fortsätter som vanligt och försöker fokusera på alla fina kommentarer. Du är bäst 😊 vet inte ni som komenterar att man ska vara trevlig? skiver man nått jävligt får man ju fan tillbaka.
sillyme
sillyme,
Tack Millis! Det är såna här kommentarer som gör att jag vill fortsätta skriva. 💕💕💕
nouw.com/sillyme
M
,
Sen förstår jag inte riktigt varför vissa bryr sig om vad jag har skrivit till andra. Det är konstigt. Var glada att jag tar mig tid att kommentera. Det visar att jag bryr mig om er och det ni skriver.
Maria
,
Har aldrig fattat att vissa läsare tar allt så personligt. Detta är din blogg, dina åsikter och dina reflektioner. Och det uppskattar jag att läsa 😘.
sillyme
sillyme,
Jag förstår inte det heller! Tack! 😍
nouw.com/sillyme