Tappade lusten!

Idag kom vi äntligen ut på en promenad. Fast att det regnade. Edgar fick sitta i selen på pappa Jonas och vi klädde på oss bra och hade paraply. Det var nästan en lite mysig promenad. Edgar tyckte det var spännande!

Vi gick först och hämtade paket på Ica från Twistshake och Testagram. De får ni se i egna inlägg sen.

Sen gick vi till Triangeln för jag hade beställt kläder på Lindex som skulle komma till butik. De kommer också upp i ett eget inlägg. Efter det hade jag tänkt shoppa. Men så fort vi kom in på Triangeln så påmindes jag både om att det var lördag samt att alla ville shoppa denna regniga dag. Så jag tappade lusten helt. Jag hatar verkligen när det är för mycket folk. Det blir inte roligt då.

Så vi gick vidare till en indisk restaurang som vi hört mycket gott om. De har en hel meny som är vegansk också. Hurra!!! Jag som laktosintolerant har ofta haft svårt för att äta indiskt. Jag tog en väldigt snäll rätt idag. Både för att vara snäll mot min mage och gallgång och för att Edgar skulle få smaka.

New Delhi ligger på Södra Förstadsgatan. Förbi Triangeln och nära Möllan. Det var trevlig personal. Nästa gång ska jag våga mig på något mer kryddstarkt.

Nu slappar vi mest. Det regnar fortfarande ute. Trist! För vi hade tänkt gå på en festival idag. Får se om det slutar någon gång.

Vad hittar ni på?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer