Tandis & Shoppat loss!

Idag har Edgar varit hos tandläkaren. Han lyckades charma henne idag igen. Hon tyckte att tänderna såg bra ut. Men hon fick inte borsta de idag. Då blev han lite sur. Han ville leka med alla roliga leksaker istället. Han fick med sig en ny tandborste och tandkräm.

Sen shoppade vi loss på H&M. Jag köpte en stor mysig tröja, ett par jeans och ett par byxor. Jonas fick en tjock tröja och en hoodie. Edgar fick en tröja och ett par byxor. Det är så sällan vi köper kläder till oss själva nu för tiden. Så det var kul.

Sen fikade vi lite. Det behövdes. Jonas och Edgar delade på en smoothie och scones.

Jag åt denna wrap som hade lite väl mycket morötter. Det var inte så gott med en café latte med Salted Caramel till den. Så det fick bli en kanelbulle också. Min gnagande början till migrän ville ha det också.

Efter fikan testade vi den lilla skogslekplatsen som finns inne på Triangeln. Edgar tyckte det var roligt att springa rundor där själv. Han fick åka rutschkana också.

Sen sprang han rundor inne på Triangeln. Jag blev helt kallsvettig när han sprang mot glaset där man kunde titta ner. Det är så högt. Tänk om det skulle gå sönder!!! Jag har lite höjdskräck. Sen sprang han in i några affärer och hälsade på. Vi hittade en fin barnklädesbutik på andra våningen. De hade mycket kläder från name it, Me too och ebbe bland annat. Där kommer jag att shoppa loss någon gång. Men inte idag.

Efter det var det äntligen dags för det jag egentligen gick dit där för. Köpa skor. Vi gick in på Stadium. Jag hittade ett par Nike-skor som satt jättebra. Men de svarta i min storlek fanns inte hemma. Men det gick bra att beställa. Jag köpte även ett par ortopediska inlägg. De var dyra. Men mina fötter behöver verkligen det. Skor och inlägg gick på 1200:- så det var väl inte så farligt egentligen. Jag får hämta de sen om ca 2 dagar. Äntligen kan jag ut och gå utan att få ont i fötterna.

Vi gick inom Clas Ohlson en snabb runda också. Vi behövde tråkiga saker som glödlampor och lysrör.

Edgar fick vattenfärger. Han blev så lycklig. För han och Jonas hade målat igår på öppna förskolan. Sen blev han jättesur när han inte fick måla direkt. Men han var så trött. Hade varit vaken i 7 timmar.

Vi hämtade paket på Ica också. Vad som fanns i får ni se i ett senare inlägg.

Nu vilar Edgar och jag slappar i soffan. Det får bli ett nytt inlägg sen med alla kläder.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer