Tandis & favvomackan!

Idag sov Edgar först till 6:30. Då gick Jonas upp och gav honom mat. Vid 9 var det min tur så då åt vi frukost i köket. Edgar fick gröt och jag en grov macka med ädelost. Mums!

Sen fick Edgar sova en stund i vagnen innan det var dags för kläder på. Idag hade han sin fina bodytröja med en zebra som jag fyndat på Tradera och ett par jeans.

Jag försökte ta en selfie som blev sådär.

En outfit-bild var längesen. Stickad tröja på för det var kallt och mina favvobyxor som är lite vida.

Jag vill ha nya glasögon. Tog ett par gamla på mig. Måste kolla synen också för det är något knas med den. Helt plötsligt ser jag bättre utan glasögon på nära håll men fortfarande dåligt på långt håll. Kanske dags för ett par progressiva?

Sen gick vi ut med vagnen en sväng till detta ställe. Tandborsten heter det och är tandläkare för barn. Edgar skulle på sitt första besök som man gör runt 7 månader. Vi fick lite information och lära oss hur vi skulle borsta tänderna på honom.

Edgar var tokglad och sprallig och charmade sköterskan helt.

En nyvaken kille som undrade var vi var.

Den där åkpåsen måste vi nog ge upp nu för den börjar bli för kort. Kan det inte bli varmt nu så man bara kan ha en filt i vagnen? Hallå värmen!!! Var tog du vägen? Brrrrr!

Efteråt gick vi till Café Jesusbaren som är ett favoritcafé. Mysig stämning med mysigt folk. Det gillar vi. Edgar sov gott i vagnen. Missade sin klämmisfika.

Han fick en ballong eftersom de firade 10 år på Tandborsten. Den var kul!!!

Alltså denna mackan. Tempeh och haricot verts med majonnäs. Oj så god! En café latte på det. De har sjuuuukt gott kaffe där. Ni måste testa om ni har vägarna förbi Jesusparken.

Efteråt gick vi inom Folkets Park. Sen var vi på Astrid och Aporna. Samt till sist Konsum. Det blev en bra runda.

Edgar fick lite saker med sig hem från tandläkaren. Han fick välja färg på tandborsten och tog en blå. Där var en tandkräm, lite info och en banan att smaska på.

När vi kom hem fick jag sällskap av denna katten. Saga. Hon hjälpte mig att koppla lite sladdar till vårt hemmabiosystem. Jag höll på att bli gråhårig för jag fick inte rätt på tv-ljudet ut i stereon. Där finns en HDMI som heter ARC som är både ut och in. Men förstärkaren ville inte alls använda den. Så det fick till slut bli en vanlig RCA ut. Grrrrr! Whyyyy? Ska det vara så svårt? Sen fick jag inte subwoofern att fungera. Den är aktiv och man ställer ljudet på baksidan. Helt tyst! Bumpade till ibland. Dålig sladd? Jag vet inte. Jag får testa med en annan imorgon. Men nu kan vi få bra ljud ut även när vi kollar Netflix och Youtube via TVn.

Sen blev jag extremt trött, hungrig och hade tokigt ont i bäckenet. Men orkade ändå laga lite mat. Det blev en ny vegetarisk rätt som vi inte testat förut. Jag får skriva om den i ett annat inlägg. Spännande?

Edgar låg på täcket och försökte krypa. Det går nog snart. Det var så nära idag. Ena benet upp men armarna fick han inte riktigt rätt på. Han måste nog träna ryggen lite för att orka. Övning ger färdighet!!!

Nu ska jag sova!

Godnatt på er!!! 😍

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Kakan
,
Vi har inte haft åkpåse sen dottern föddes i januari. (Den passade inte så bra i liggdelen...) Har man en varm filt funkar det toppen, så den kan du nog skippa redan nu tror jag!
sillyme
sillyme,
Då kör vi med ullfilten istället. 😊
nouw.com/sillyme