Tänderna & första gungan!

Efter morgongröten så tog vi lite bilder på de små risgrynen. De är vassa som bara den så man får passa sig för en busig liten bebis.

När Edgar hade ätit en flaska vid 11 så fick jag nog. Vi skulle ut hur det än skulle gå till. Jag stod och tryckte på hissknappen i säkert en kvart. Till slut lossnade den och kom upp och vi kom ner och ut. Som jag längtat. Sol och värme.

Jag känner mig inte riktigt bekväm som blondin (gulhårig) så imorgon åker nog en färg i.

Vi gick först till Folkets park och tittade på ankorna i plaskdammen. Där var t om två barn som badade. Riktigt så varmt tyckte inte jag det var.

Där var så mycket folk så vi gick till Annelundsparken istället. Där var det härligt i solen. Jag gick i kortärmad tröja hela tiden. Edgar fick testa att gunga för första gången. Det var roligt. Men det var väldigt spännande att titta på de andra barnen också.

En glad kille som gillar att vara ute och leka. Vi skulle tagit sittdelen istället. Men han somnade precis när vi skulle gå i liggdelen. Nästa gång!!!

Sen gick vi igenom Jesusparken och hittade denna fjäril. Edgar som alltid brukar somna i vagnen var klarvaken hela tiden. Mycket ljud för en nyfiken bebis.

Vi gick till Folkets Park igen. Sen en runda inom Konsum. Sen fick Edgar äta en flaska i solen. Inte mitt i solen. Men det är lätt att inte tänka på att han inte bör utsättas för direkt solljus. Hur gör man då? Solhatt på kanske.

Jag köpte mig en vegetarisk korv i kiosken där. Den var god. Sen gick vi hem.

Jag som trodde att Edgar skulle vara jättetrött när vi kom hem trodde fel. Han gillar att vända sig till mage nu. Funderar på hur han ska göra för att förflytta sig tror jag. Jag ser att han försöker. Men blir lätt trött i ryggen. Han får träna. Snart kryper han nog.

Helt plötsligt tar min iPhone dåliga bilder. Jag måste skaffa mig en ny. Den är så seg.

Ännu ett krypförsök. Han fick testa utan byxor. Han drar upp benen och rumpan. Men inte armarna samtidigt. Men snart så.

Jag fick en fråga om var Edgars lekhörna var. Framför tvn i vardagsrummet. Där lägger vi ut ett täcke och leksaker. Snart ska vi fixa till ett krypin under trappen.

En nyvaken kille som leker med sin mössa.

Det där med strumpor alltså. Den ena åker alltid av och ska lekas med. Han har en massa leksaker. Men nej, strumpan är kul. Hi hi!

Jag fick migrän sen så det blev inget besök på Beer Ditch. Edgar sov ganska länge i vagnen också. Vi var lite trötta efter en dag i solen. 3 timmar var vi ute. Jag har t om bränt mig lite såg jag nu.

Jonas hade med sig en pizza till mig när han slutat jobba. Så snällt! Min migrän ville ha det. He! Det var så gott.

Edgar fick äta välling vid 20 och sen borstade vi tänderna och tog på pyjamas. Han somnade hos Jonas. Så vi la honom i sängen. Efter att jag diskat en stund så gick jag in till honom. Då låg han på kortsidan i sängen och busade.

Så nu har han fått äta igen och somnat hos Jonas igen för att nu ligga i sin säng och sova. Jag ska också sova nu för jag är extremt trött.

Godnatt!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer