Tänder, leksaksfynd & tankar!

Jag tänkte att vi skulle gå till en lekplats nu på förmiddagen men Edgar verkar lite hängig. Han har 4 tänder på g på samma gång. Måste kännas jättejobbigt. Så snart har han 16 tänder!!! Hur många mjölktänder får man?

I eftermiddag ska vi givetvis titta på fotbollen. Spännande nu ju!!!

Vi har städat lite under soffan och hittade diverse leksaker, bollar, nappar och böcker. Edgars favoritbok om hajar är äntligen hittad. Någon dag ska jag dra ut hela soffan för där verkar ligga ännu fler saker längst in. Kan man sätta något skydd så att det inte åker in saker där?

Idag känner jag att jag mår bättre. Min ökade dos Sertralin har nog äntligen hjälpt. Det var lite tufft i början av höjningen. Ni som går på Sertralin, vilken dos tar ni? Jag tar 75 mg nu.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
under soffan hittar man alltid allt möjligt 🙈
nouw.com/jennysvardag
sillyme
sillyme,
Eller hur!?! 😂
nouw.com/sillyme
Millis
,
man får 20 mjölktänder, 10 uppe och 10 nere 😊 första permanenta tänderna kallas 6års tand och kommer då man är runt 6år.
sillyme
sillyme,
Tack för svaret! 😍
nouw.com/sillyme
Emma H
,
Precis 10 mjölktänder, vår tjej hade fått alla sina 16 när hon var 1 år. Nu börjar de sista 4 komma, hon har fått alla tänder tidigt, Men som tur var så har hon inte haft så mkt problem med tandsprickningen.
sillyme
sillyme,
Vad skönt! 🙂
nouw.com/sillyme