Sytt en riktig retrotröja!

Den här tröjan har jag sytt klart idag. Jag blev så nöjd med den. Nu kan jag detta mönster. Förutom att den blev lite för lång. Så jag måste klippa av en dm tror jag.

Edgar gillar den väldigt mycket. Han tycker det är kul när jag syr. Denna är nog nya favoriten. När jag tog fram och visade den så sa han Jaaaa. Kul!

Ja, som ni ser, något för lång. Men han har haft på sig den hela dagen så jag får kanske inte göra den kortare.

Det är inte lätt att fotografera Edgar just nu. Han står inte still en sekund. Så jag sa åt honom att ställa sig på bordet. Jaaaa!

Det här trycket har en lite rolig historia. Jag la upp det på min sysida på Instagram och skrev att det var retroinspirerat. Då fick jag en kommentar att det var ett originaltryck från 70-talet från Fix som sen nu används av Jofotex. Fast då även på trikå. Så själva trycket har hängt med länge.

En annan rolig grej är att en bekant hörde av sig med en bild på sin son i en gammal tröja med just detta trycket. Hon har alltså en tröja från 70-talet med samma tryck. En tröja som hennes bror har haft, sen hans barn och nu hennes son. Riktigt kul!

Jag tror att jag ska beställa mer av detta tyg för det kostar bara 99:-/meter just nu. Jag vill ha en klänning i detta tyg. Tänk vad coolt!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Så duktig du är och så fin bild 💕
nouw.com/enitalienareisverige
sillyme
sillyme,
Tack! 😍😍
nouw.com/sillyme