Sy- och hantverksfestivalen!

Hej!
Hur mår ni? Jag är trött efter gårdagen. Då var jag på Sy- och hantverksfestivalen här i Malmö. Något som jag sett fram emot länge. Det är så kul att gå runt och titta och känna på alla tyger.

Jag åkte dit själv vilket var ganska skönt. För då kunde jag gå där i lugn och ro själv och vila när jag behövde.

Först gick jag till Moz Fabrics där en vän sålde tyger. Vi stod och pratade en stund. Sen gick jag runt och kikade. Jag hade två favoriter som jag skulle kolla upp. Den är min som är en butik här i Malmö och Juels som är en dansk butik. Båda har jättefina tyger. Så där gick jag fram och tillbaka och tittade och kände.

Det var kul att gå runt och prata med folk. Jag fick beröm för min klänning som jag hade på mig. Kul! När jag satt och fikade kom två stycken fram och frågade om de fick sitta vid mitt bord. Javisst! Så vi delade Instagram och visade vad vi gjorde för något.

Sen träffade jag på en instagramvän också som jag har följt ett tag. Det är kul med folk som har samma intresse. Vi synördar.

Jag hade inte så mycket pengar så jag gick där och tittade och funderade ett tag innan jag köpte något.

Det blå tyget köpte jag hos Den är min och de två andra hos Juels. Man hade ju kunnat köpa hur mycket som helst annars. Den är min har många fina finska tyger. Men de var lite dyrare. Kanske jag köper något av de i butiken sen.

Efter att ha gått där i 3 timmar så var jag helt slut. Så då tog jag bussen hem igen. Nu funderar jag på vad jag ska sy för något av tygerna. Spännande!

❤️Magdalena❤️

Gillar