Svårt att kissa!!!

Hej!
Idag har jag varit på Vårdcentralen och lämnat blodprov. Så nu får jag vänta en vecka på att få svar. Drygt!

Jag blir fortfarande svettig, får hjärtklappning och blir skakig om jag anstränger mig för mycket. Blir helt matt och måste lägga mig ner en stund. Sen känns det lite bättre igen. Det är bara smågrejer jag gör.

Kan det bero på hysterektomin tro? Klimakteriet? Jag äter tabletter nu med både östrogen och gestagen. Så mina klimakteriebesvär försvann efter ett tag. Men nu har detta kommit. Kanske kroppen blir stressad över att vissa hormoner på naturlig väg inte finns kvar? Äsch jag vet inte. Det känns bara så skumt. Jag känner mig verkligen inte som mig själv. Så här vill jag inte må!!!

Imorgon måste jag tyvärr till gynakuten igen. Jag pratade med en sköterska i Endometriosteamet. Jag har fått väldigt ont igen. I samband med det väldigt svårt att kissa. Det tar tid innan det kommer något och sen tar det en evighet att tömma blåsan. Jag tycker det känns som att vaginaltoppen har åkt ner lite och trycker mot urinblåsan. Så har jag inte känt det innan. Jag har inte kunnat känna den alls. Så det här måste undersökas för det kan vara ett lätt framfall. Hoppas det går att åtgärda enkelt i så fall. För en till operation är jag inte så sugen på. Så nu måste jag verkligen tänka mig för innan jag bär något tungt. Jag känner att det gör ont när jag bär nämligen. Det är bra att försöka undvika det efter en hysterektomi. Men det är svårt ibland när Edgar behöver hjälp. Samt att man inte får bli för hård i magen. Inte så lätt. Min mage är upp och ner. Så att ta Movicol känns inte så kul heller.

Nej nu är det dags att natta Edgar här. Sen är Jonas ledig i 3 dagar. Han har jobbat kväll i två veckor. Det är inte alls kul och funkar inte så bra när man har små barn. Det har inte funkat så bra för mig just nu heller. Så jag ser fram emot att få lite avlastning.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,
sillyme
sillyme,

❤️❤️

nouw.com/sillyme
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Min vän så besvärligt du har det. Skönt med lite hjälp några dagar

nouw.com/stenhagenbettan
sillyme
sillyme,

Ja verkligen! ❤️

nouw.com/sillyme