Svaren på frågorna!

Ni fick ju ställa frågor till mig och här kommer svaren. Alla som frågat får en länk.

@Lillemmish

Fråga? Vad är din dröm resa? Vad är ditt bästa sommar minne från årets sommar ?

Svar! Min drömresa har jag redan gjort och vill göra om. Vi åkte till Mexiko i början på 2015. Där bodde vi på ett jättefint All Inclusive-hotell där apor hälsade på oss på balkongen och tvättbjörnar och andra söta djur sprang omkring runt hotellet. Där trivdes jag så otroligt bra.

Annars skulle jag vilja resa till Kuba och Jamaica. Men även Vietnam, Kina och Japan. Det finns så många resor jag vill göra. Men Mexiko har varit min dröm länge.

Mitt bästa sommarminne denna sommar var när vi var i sommarstugan. Det var så roligt att se min son vara ute och leka och utforska. Något som vi saknar eftersom vi bor i lägenhet annars.

@Archeyyy

Fråga? Hur brukar ni fira jul?

Svar! Vi brukar turas om att vara hos våra föräldrar på julafton. I år ska vi vara hos mina föräldrar på julafton och hos svärmor med man på juldagen. Vi brukar även vara hos Jonas bonusbror med fru den 23 där svärfar med fru också är med samt bonusbrorens frus föräldrar. Så det blir en del firande. Vi får se hur det blir i år. Allt kan ändras.

@tsilod

Fråga? Hur träffades du o din man?

Svar! Vi har gemensamma vänner och visste vilka vi var men hade aldrig direkt träffats och pratat. En vår 2008 spelade jag live med en vän och då var Jonas där och kollade. Vi pratade lite. Sen började vi skriva till varandra på Helgon, Myspace och sen MSN. Jag skulle åka iväg på en liten turné med min vän och då fick Jonas mitt telefonnummer. Så då smsade vi en del. Sen bjöd han hem mig på middag. Efter det bjöd jag med honom på en konsert som mitt jobb anordnade. Sen blev det vi!!!

@Jeenyrosen

Fråga? Hur länge har du och Jonas varit ihopa? Vart kommer ni ifrån? Har ni alltid bott i Malmö? Skulle ni vilja ha ett till barn?

Svar! Vi har varit tillsammans sen den 21 april 2008. Så 9 1/2 år.

Jag kommer från en by som heter Bjärnum utanför Hässleholm och Jonas är från Ljungby.

Jonas flyttade ner i december 2005 och jag i april 2006. Så det var nästan samtidigt, utan att veta om det då.

Jag önskar att vi kunde ge Edgar ett syskon. Men jag tror inte jag orkar med det varken psykiskt eller fysiskt tyvärr. Det tog oss 7 år att få Edgar. Men visst är man sugen på fler söta bebisar.

@Egenodlatärdetbästa

Fråga? Vad är dina intressen? Vad jobbar du med när du inte är mammaledig?

Svar! Mitt största intresse är musik. Jag producerar, spelar och sjunger i mitt egna band Libra. Jag har även spelat och sjungit med andra artister. Det är kul! Tyvärr ligger musiken lite på hyllan för tillfället. Annars gillar jag att pyssla med andra kreativa saker.

De senaste åren har jag jobbat som personlig assistent. Något som jag egentligen bara hade tänkt vara tillfälligt. Men jag fastnade. Efter föräldraledigheten ska jag leta nytt jobb eftersom jag inte orkar med mitt pga mycket smärtor och tunga lyft. Men jag vet inte riktigt vad jag vill göra. Det skulle vara roligt med något kreativt jobb. Fast jag saknar utbildning. Kanske jag borde börja plugga?

@Kimzetterstrand

Fråga? Hur kom ni fram till namn?

Svar! Vi hade lite svårt för att komma på pojknamn. Men hade en lista. Vi båda tyckte det var viktigt att få träffa vår bebis innan vi bestämde oss. Edgar fanns med på listan och det kändes så rätt. Vi gillar gamla fina namn och känner inte till någon annan som heter det.

@Jennysvardag

Fråga? Hur ser ditt drömhem ut?

Svar! Ett slott? Det har jag velat ha enda som liten. Fast det är nog inget för mig som hatar att städa. Mitt absoluta drömhem skulle vara någonstans där det är varmt året om och där man kan vara ute så mycket som möjligt. Jag gillar sol och värme. I Sverige skulle jag vilja ha ett gammalt 30-talshus eller kanske ännu äldre som jag fick renovera precis som jag ville. Gärna ett speciellt hus. Det är viktigt med en källare så vi kan bygga musikstudio och kunna spela högt utan att störa några grannar. Jag vill helst bo kvar i Malmö. Att bo på landet hade säkert varit nyttigt för mig men jag skulle nog bli för rastlös och sakna ett socialt liv.

@Jagochminahjärtan

Fråga? Hur länge har du bloggat? Vad fick dig att börja blogga? Har du tjänat någon blogglön?

Svar! Jag har bloggat sen hösten 2011 fast då på en annan bloggportal.

Jag kände mig ensam om att vara ofrivilligt barnlös och började därför blogga om det. Där kom jag i kontakt med många andra i samma situation som mig. Det var skönt att skriva av sig.

Ibland tjänar jag pengar på bloggen. Oftast via affiliatenätverk då. Men även från vissa samarbeten ibland. Men tyvärr är det inget jag kan leva på så jag ser det mer som en hobby att blogga.

❤️Magdalena❤️

  • Frågor

Gillar

Kommentarer

Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
Häftigt med eget band 😍 Vad är det för pyssel du gör? 🙏🏼 Jo man har ju tillfälliga steg i livet men du hittar nog snart det du vill göra ❤ det tycker jag om du känner dig redo för att plugga , kanske ta någon YH utbildning så du får in foten direkt till de du utbildar dig inom 😊 Det ska jag köra på nu i januari hoppas jag på om jag kommer in ✊🏼
nouw.com/egenodlatärdetbästa
sillyme
sillyme,
Jag gillar att sy t ex. Men det får man inte tid över till. 😜 Får se om jag hittar något intressant att plugga. Lycka till! 😍
nouw.com/sillyme
biabia
biabia,
Åh småkul att läsa dina svar ❤️❤️❤️
nouw.com/biabia
Kimzetterstrand
Kimzetterstrand,
Vd kul att du svarade på min fråg☺️ Jun att nu bestämde namn när ni hade träffat han. Känns som alla andra har bestätämt det innan😉
nouw.com/kimzetterstrand
tsilod
tsilod,
Tack för dina svar ❤
nouw.com/tsilod