Superhjälten & Draken!

Idag har jag och Edgar varit hemma och slappat hela dagen. Jonas har jobbat. Jag har varit så seg efter migränen så har inte orkat göra så mycket. Edgar har gått igenom alla sina leksaker. Idag var capen och masken en favorit. Min lille superhjälte.

När Edgar vilade så passade jag på att fota ett samarbete som vi ska testa ikväll. En video och lite bilder kommer upp på söndag. Spännande va?

Sen har det busats med lite vatten. Jag funderar på att köpa en sån där pall till honom så att han slipper klättra upp på toalettstolen hela tiden. Har ni något tips?

När Jonas kom hem så hade han ett paket med sig. Edgar fick denna luvtröja. Drake sa han och ville ha på sig den direkt. Sen blev han jätteledsen när vi tog av honom den. Det var lite för varmt i lägenheten tyckte vi. Så den lär bli hans nya favorit.

Nu sitter jag i sängen och slappar lite och funderar på vad jag ska äta. Har inte haft någon matlust idag. Magen är spänd och gör ont. Nog den där pizzan igår.

Nästa vecka ska jag verkligen ta tag i mitt ätande. Jag får absolut inte äta någonting med laktos eftersom jag är laktosintolerant. Sen ska jag äta nyttiga saker. Samt försöka hålla mig ifrån gluten. Svårt! Men jag tror att jag kommer att må mycket bättre. Godis måste jag sluta med. Jag får väl utesluta en sak i taget. Jag börjar med laktosen som jag ändå inte bör äta. Det ska skrivas veckomatlista och vi ska veckohandla.

På tisdag ska jag till Hälsoenheten. Jag gick ju på medicinsk yoga innan. Min sjukgymnast i Endometriosteamet skickade en remiss dit. Så jag hoppas på att få styrketräning på recept. För det är den enda träningsformen som jag kan tänka mig. Jag gillar inte gruppträningar. Jag tror att jag kommer att må mycket bättre om jag tränar upp alla muskler i ryggen. Jag är ju arbetslös just nu så har inte råd med ett träningskort. Så det ser jag fram emot.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer