Stughäng & poolbad!

Efter vilan igår så orkade vi inte göra så mycket. Det var så varmt. Vi har slarvat bort UV-tältet så Jonas byggde lite solskydd med en parasoll, filtar och dynor. Jag blåste upp poolen och fyllde den med lite vatten. Edgar hoppade i direkt. Med kläderna på.

Edgar vill dricka vattnet hela tiden. Inte så bra kanske. Ju mer vi säger till honom desto mer dricker han. Busunge!!!

Vattenkannan är roligast. Men man får fylla den åt honom hela tiden. För det har han inte riktigt kommit på hur man gör.

Det är lite tråkigt med maten i stugan. Vi får ju inte grilla. Det hör liksom till. Vi funderar på att köpa en elgrill. Det borde väl vara ok?

Vi var ute ganska länge när det hade blivit lite svalare. Edgar vill springa in till grannen hela tiden för de har en hundvalp.

När Edgar hade somnat för kvällen så tittade vi på kvällens film på 4:an. Släkten är värre. Den är rolig.

Jag mådde lite sådär igår. Jag är fortfarande väldigt öm över äggstocken. Det blir inte bättre när Edgar vill trycka till där med någon fot, knä eller armbåge. Jag hoppas att det lättar snart. Det är så tråkigt att ha ont.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Funnyfanny
,
Elgrill=bortkastade pengar. Vad är skillnaden mot en grillpanna på elspisen? Samma med gasolgrill. För att det skall kunna kallas grillat, måste det till en låga eller kol.
sillyme
sillyme,
Det är eldningsförbud som du kanske har missat? Vi vill kunna sitta ute och laga mat. Därför!
nouw.com/sillyme
Sassa
,
Varför har du ofra så otrevlig ton när du svarar på kommentarer?
sillyme
sillyme,
För att jag får otrevliga kommentarer!
nouw.com/sillyme