Strumplek & discolampa!

Det har varit lite tyst från mig här. Igår söndags så somnade jag när vi nattade Edgar. Sen vaknade jag och mådde jätteilla och kände mig förkyld. Så jag sov vidare. Edgar vaknade flera gånger på natten vilket inte gjorde mig särskilt pigg heller.

Igår söndags var vi hemma och tog det lugnt. Vi var alla lite trötta. Edgar busade rundor som vanligt. Spelade lite för oss och tittade i böcker. Han har börjat riva sönder de vilket jag inte tycker om. Det är mina gamla böcker. Jag får nog lägga undan de som är gamla och jag vill vara rädd om.

Close Up! Vi testade att rita lite. Vilket slutade med att Edgar ritade sig i ansiktet. Vi måste köpa kritor så vi kan måla lite på riktigt. Jag kollade på BR men de hade bara kritor från 2 år. Vet inte om man kan använda de? Vi kommer ju inte låta honom ha de själv. Har ni något tips på kritor som är giftfria?

Idag ringde de från Försäkringskassan. Vi hade gjort fel. Jag tog 4 veckors semester i sommar och Jonas har varit pappaledig nu. Vi fick göra så för att inte bli utan pengar en månad. Man får ta ut 30 dubbeldagar. Men de får inte den andra föräldern ta av de 90 dagarna som de inte kan överlåta. Det trodde vi. Så han fick sätta de dagarna på lägsta nivå. För annars hade jag fått ge tillbaka några dagar. Min man jobbar bara fredag till söndag så vi har gjort så att jag har fått hans dagar också. Så kan jag vara hemma längre. Vi vill inte sätta Edgar på förskola redan för vi tycker det är för tidigt.

Edgar fick leka i studion under tiden. Där har vi en massa roliga instrument och en discolampa som är spännande.

Idag har Edgar busat med strumporna igen. Han tycker de är så kul. Antingen har han de i händerna när han kryper eller som här i munnen. Bilden blev lite suddig för han kunde inte vara still.

Han har börjat krypa på knäna nu. Men det går inte lika snabbt. Han ställer sig upp överallt. En ny favorit är stolarna i vardagsrummet som tippar lätt. Säger man nej och rusar fram mot honom så hoppar han och skrattar så stolen håller på att välta ännu mer. Vi får kanske lägga tyngder på. Han busar med katterna där också.

En annan favorit är min lilla byrå. Han har kommit på hur man drar ut lådorna. Så nu har vi satt barnlås på. Får se om de hjälper. Annars får den nog flytta för där finns en massa farliga saker som smink och smycken där i.

Jag har sovit mycket idag och känt mig hängig. Så vi har inte fått så mycket gjort. Stackars Jonas fick tvätta själv. Jag hoppas på att må bättre imorgon så jag kan dammsuga lite. Man har blivit mer noga med det sen Edgar började krypa rundor.

Ikväll åt vi korv med bröd. Edgar tyckte det var nom nom. Han fick bitar av sojakorv och korvbröd att plocka själv.

Sen somnade jag på soffan. Var mer trött tydligen. Edgar vaknade för en stund sen och ville komma upp. Så det blev lite mys i sängen med välling. Nu sover han gott igen och jag ska också sova nu.

Godnatt!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
Hoppas att du mår bättre i dag 😘
nouw.com/jennysvardag
sillyme
sillyme,
Tack! Ja det känns lite bättre! 😍
nouw.com/sillyme
Jennysvardag
Jennysvardag,
Vad skönt 😍
nouw.com/jennysvardag
Emma H
,
Kul att han har börjat krypa nu 😊 Det är lite trixigt med försäkringskassan....glad att jag har en syster som har barn sen innan som kunde guida oss. Ska din man inte var föräldraledig själv? Jag lycklig lottad som har kunnat ta bara 3 dagar i veckan och mannen tar 5 dagar(måste ju det snart ändå då hon är 12 mån om 2 månader). Tråkigt att du är hängig, krya!