Stressig shopping!

Idag har vi varit ute i solen och promenerat lite. Först gick vi till Ica och hämtade och skickade paket. Sen gick vi vidare till Triangeln. Där var galet mycket folk. Vi gick i några butiker för jag skulle ha något att pynta adventsljusstaken med. Det var inte så lätt. Jag hittade inte det jag ville ha.

Sen blev vi hungriga och Edgar började tycka det var tråkigt att sitta i vagnen. Så vi åkte upp en våning där vi träffade på två vänner med sin lille bebis. Så vi tog en fika.

Efteråt så sprang jag snabbt in på Søstrene Grene där jag faktiskt hittade lite. Men kön var sjukt lång så där fick jag stå ett tag.

Aldrig mer gå till ett köpcentrum på en helg. Tror jag sa det förra helgen också när jag och Edgar var på Mobilia. Jag blir så stressad. Folk överallt och ljudnivån är för hög för mig. Klarar inte av sånt. Så när vi väl kom hem igen så fick jag migrän. Det var ju väntat. Jag har börjat få stressmigrän. Det har jag inte haft innan. Jag funderar på om det är någon medicin som påverkar det.

När vi kom hem så fungerade inte hissen längre. Det stod Avstängd igen. Det gjorde tydligen det när jag och Edgar skulle åka ner också. Det är något knas med innerdörrarna som inte vill stängas ordentligt. Man blir så trött. En ny hiss och så funkar den inte.

Väl hemma så vilade Jonas och Edgar och jag satt och pysslade lite. Ikväll har vi ätit risotto och sen tittat på Så mycket bättre.

Det här fick jag med mig hem.

Imorgon ska det storstädas och julpyntas.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer