Strandbus & grillning!

Godmorgon!
Vill ni veta vad vi gjorde igår? Jag varken hann eller orkade blogga då.

Hela förmiddagen packade vi och fixade lite. Sen vid 15 kom vi äntligen iväg. Vi körde till en sommarstuga som min mans mamma och moster äger. Där brukar vi vara på somrarna. Egentligen inte förrän på semestern. Men denna gång åkte vi dit lite spontant eftersom Jonas är långledig och ingen annan skulle vara där.

Edgar var så trött att han somnade direkt när vi började köra.

När vi kom fram så lämnade vi först av katterna som också fick följa med. De trivs verkligen här. Sen körde vi och handlade lite.

När vi kom tillbaka så grillade vi korv som vi åt med bröd och hade potatissallad till. Det var så gott!!! Edgar tyckte också om det och sa ”gott” efteråt.

Till efterrätt blev det glass från kiosken. Mumsigt!

Sen gick vi ner en runda till havet som ligger väldigt nära stugan. Edgar var helt överlycklig. Så mycket sand att leka med. Stenar, snäckor och ett stort BAD. Han ville springa rakt ut med kläderna på flera gånger. Men det var lite sent och blåste kallt. Så badet fick vänta lite.

Edgar hittade en stor pinne också som var rolig att bära rundor på ett tag. Tills han hittade fler stenar, snäckor och vatten.

Nu hoppas jag att vädret kommer att vara fint och varmt så vi kan bada lite i havet. Edgar har en liten pool här också. Vårt UV-tält har försvunnit mystiskt. Vi letade igenom hela lägenheten men hittade inte det. Det hade varit bra att ha på gräsmattan.

På kvällen var vi väldigt trötta. Edgar somnade nästan direkt när jag la honom. Jag och Jonas tittade på en film som gick på 6:an. Det är standard när vi är här. Att titta på kvällens film. För här finns inget internet. Väldigt skönt faktiskt.

Jag hade sån värk i kroppen hela kvällen. Kanske för att jag bar Edgar i bärselen en bit. Jag borde inte göra det. Men det kändes lättast så.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229