Storshopping & matbesvikelser!

Idag fick jag lite sovmorgon igen. Skönt! Edgar vaknade redan vid 6 och då gick Jonas upp. Tror jag sov till 9. Då hade Edgar precis ätit gröt och skulle vila lite.

Jag gjorde mina ryggövningar och sen vid 13 gick jag till vårdcentralen. Min läkare tryckte och kände på min rygg. Upptäckte att min bröstrygg är väldigt platt istället för lätt böjd. Jag är stel. Det går enda upp i nacken. Det är tydligen nacken som gör att jag får domningar i vissa fingrar. Hon förklarade väldigt bra. Hon hade tydligen jobbat som sjukgymnast innan. Så hon gav mig lite fler tips på vad jag kunde göra. Hon förstod även att det var väldigt påfrestande för ryggen just nu när Edgar är överallt och man måste vara snabb.

Så vi ska avvakta och se hur sjukgymnastiken hjälper mig. För det känns redan lite bättre. Jag ska till sjukgymnasten om två veckor. Förhoppningsvis kan dessa övningar hjälpa mig så jag slipper gå vidare med röntgen eller vad man nu gör.

Efteråt så gjorde vi oss i ordning och gick och hämtade bilen. Den ena sidolampan har gått sönder. Så vi körde till Mekonomen och köpte en ny. Nu hoppas vi på att det är lätt att byta den. Säljaren trodde det i alla fall.

Sen handlade vi på Willys. Det blev storhandling. Edgar fick sitta i selen på Jonas. Vi letade efter vegetarisk färdigmat till Edgar. Men det finns verkligen inte alls mycket. Inte ens från 1 år. Riktigt dåligt! Han gillar inte de pasta som finns längre. Det kan jag förstå. Han har ätit de för ofta. Vi lagar självklart mat till honom också. Men ibland vill man ha något lätt på lunchen. På kvällen får han äta det vi äter.

Alex & Phil har några vegetariska rätter med linser i. Tyvärr är de svåra att få tag på. Undrar om man kan beställa de? Någon som vet? Deras smoothies är jättegoda!!!

Klockan blev rätt mycket när vi kom hem. Så vi gjorde smoothie. Vi orkade verkligen inte laga mat. Nu har Edgar ätit sin välling och sover gott i sin säng. Han missade eftermiddagsvilan så han var lite övertrött.

Imorgon fyller Edgar 11 månader. Det ska vi fira! Hoppas på fint väder så vi kan gå ut en runda med vagnen.

Vad har ni hittat på idag?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
11 månader... jisses vad det går snabbt. va rädd om din rygg vännen, ❤️
nouw.com/jeenyrosen
sillyme
sillyme,
Visst gör den! ❤️
nouw.com/sillyme