Sov- & matvägran!

Idag har jag och Edgar bara varit hemma och busat. Vi har övat på att gå och Edgar blir helt lycklig för varje steg han kan gå själv.

En jobbig sak är att han inte vill vila. Det tar alltid extremt lång tid innan han får ro och går med på att sova. Först ska det busas rundor i sovrummet. Han vill ta alla mina saker på sängbordet. Om jag säger nej så blir det ännu roligare att försöka ta något. Vi lyssnar på musik och han är nära att somna. Då kommer han på det och måste genast göra något busigt igen. Jag antar att det hör till någon fas han är i nu. Att testa mig. Det är väldigt frustrerande men jag får försöka att stå ut. Han har börjat förstå vad han får och inte får göra. Gör han något han inte får så får man försöka göra något annat så han glömmer bort det. Det är nog det bästa. Att skälla på en 15-månaders busunge ger inget.

Han somnade inte förrän vid 13 idag. Han som annars brukar sova efter 2-3 timmar på förmiddagen. Vi gick upp vid 8:30. Så det blev många timmar.

Han ska alltid ta fjärrkontrollen till min lampa. Det är en sån som lyser i olika färger. Han har börjat låtsas att det är en telefon och pratar i den.

Efter att han varit sjuk så har han inte velat äta så mycket. Det är så svårt att komma på något som funkar. Idag gjorde vi pannkakor. Det var lyckat. Till efterrätt blev det en clementin. Det tycker han också är gott.

Det har inte blivit någon eftermiddagsvila idag eftersom han somnade så sent. Så nu är han extremt övertrött. Han blir helt vild och man blir rädd att han ska skada sig igen.

Han fick prata med mormor via messenger innan idag. Det tycker han är roligt. Vi kom på att man ju kan prata och se varandra där.

Nu har Jonas kommit hem och han och Edgar har ätit lite. Jag får så ont i halsen på kvällarna så är inte så sugen på något. Är helt hes också.

Nej nu blir det nattning. Hoppas det går fortare denna gång. 😂

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer