Sötsur & Snug Rug-gos!

Idag har vi bara varit hemma. Vi skulle tvätta klockan 12 så det var inte lönt att göra något innan och efter orkade vi inte.

Edgar är riktigt gosig av sig. Han gillar min Snug Rug och morgonrock. De är så mjuka! Så de ska det kelas med. Mysigt!

Innan tvätten så gick Jonas och hämtade lite paket som kommit från Babyland. Jag hade beställt lite presenter till Edgar. Bland annat den jag visade i ett tidigare inlägg.

Edgar har gått rundor med sin vagn hela dagen. Han blir skitsur när det tar stopp. Snart kanske han lär sig hur man svänger.

Det här blombordet måste vi nog flytta på för han har börjat ställa sig upp mot det. Det är inte så stabilt!

Mamma! Hjälp! 😍😍😍

Efter tvätten var vi trötta så det fick bli pizza igen. Gah! Borde ju inte äta det. Men har fastnat för en Margherita med vitlökssås. Flottigt ska det va!!! Så klagar jag på min vikt. Ha ha!

Sen fick jag ett ryck och sorterade bland Edgars kläder. Många tröjor och bodys i storlek 74 åkte bort och 86 lades dit. Han har en byrå i sovrummet med de kläder han använder. Sen har vi en byrå i hallen med kläder som är för stora. Så allt fick byta plats.

Sen beställde vi nya kläder från H&M. Jag har aldrig något att ta på mig när vi ska göra något. Hemma går man bara i myskläder. Men man kan väl ha fina och mysiga kläder hemma!!! Jag är så trött på mina gamla slitna och för små kläder. Jag har lite svårt för att inse att jag har gått upp 10 kg och att det kommer att ta tid att gå ner de. Så det är dumt att försöka vänta tills man blivit smalare för att kunna ha sina favoritplagg på. Då behövs det nytt!!! En vacker dag har jag kanske gått ner alla kg igen. Dream on!!!

Nu ska jag sova! Godnatt!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer