Söndagsmys & rolig sovställning!

Idag har jag och Edgar också varit själva hemma. Det har gått bra. Eftersom han verkar vilja äta själv så fick det bli macka till frukost. Sen vilade han ett tag. När han vaknade igen gjorde vi smoothie. Har ni sett videon?

Efter smoothien fick Edgar bada i sin balja. Vi sätter den i badkaret nu för det är lättast. Där sitter han och leker med fiskarna i mun och annat skoj. Men sen vill han alltid ställa sig upp vilket är sådär kul.

När han blev lite för vild igen så satte jag på Pokyo och gjorde det lite mysigt på golvet. Han tycker det är så roligt så han kunde inte sitta still.

Efter mellisen hade vi tänkt gå och hämta ett paket. Men då började det regna. Så vi fick stanna inne en stund till. Det slutade som tur var så vi gick och hämtade detta paket. Vad som finns i får ni se i ett annat inlägg.

Till kvällsmat gjorde jag pasta med färs. Jag tror att Edgar var för trött för att äta. Han satt mest och lekte med makaronerna och slängde ner de på golvet. En styck sopborste med skyffel måste inhandlas!!!

Jag försökte få honom att sova några gånger men han vägrade igen. Så jag gav upp. Men sen blev han så tröttfumlig så jag testade igen och då somnade han gott. Han fick ligga i vår säng.

Han sov ganska länge och låg bland annat så här. Ha ha! Nu ser ni kanske vad jag menar med glappet mellan madrasserna. Har sett att det finns såna där kilar. Men de lägger man väl mer mellan själva sängarna? Annars får man köpa stora lakan som täcker båda sängarna. Kanske en stor bäddmadrass också. Men då faller lite grejen med två sängar som jag tycker är så skönt. Jag är extremt lättväckt.

Jonas kom hem vid 19:30 och då hade Edgar precis ätit välling. Nu försöker vi få honom att somna vilket går sådär. Han är trött men vägrar.

Imorgon är det ny vecka igen. Det ska hämtas paket och någon dag ska vi till Öppna Förskolan.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer