Sömnad i juli!

Under juli månad har jag sytt en del plagg. Äntligen har inspirationen kommit tillbaka lite i alla fall. Det är mest orken som inte riktigt finns där. Samt smärtan som stör.

Den här klänningen av viscosetrikå blev riktigt mysig. Tyget är så fint och kommer från So Sew Me. Hon gör galet fina tyger. De måste ni spana in.

Den här klänningen blev lite extra kul med rosetten i ryggen. Sen är volanger en ny favorit. Tyget kommer från Silent Hill’s Textiles och är designat av min favorit Pink Poo.

Kalsonger syr jag ibland när det börjar bli tomt i Edgars låda och det är långt kvar tills tvätt. Perfekt att sy av alla stuvbitar. Jag har sytt ett par till men tydligen glömt att fota de. Tyget kommer från Pysselnabon.

De här retroshortsen blev så coola. Perfekta när det är sådär riktigt varmt. Men lite för korta för min smak egentligen. Men duger att ha hemma eller i sommarstugan. Tyget kommer från Nordanro Design.

Ett linne till min man Jonas. Han gillar denna modell så det ska jag sy fler av. Tyget kommer från Kamillas Design.

Den här sydde jag egentligen klart i våras men hade helt glömt bort den i syrummet. En blus av viscosetyg. Jag gillar modellen men passar inte i färgen. Så därför har jag aldrig använt den. Men jag ska göra ett försök. Tyget kommer från Lisas Tyger.

De här shortsen var det sista jag sydde i juli. Jag ville testa tyget muslin och köpte ett som är av dubbelt bomullstyg. Väldigt skönt men lite klurigare att sy i då det vrider och vänder sig i tvätten. Men jag fick rätt på shortsen ändå då det var ett enkelt mönster. Jag skippade fickorna. Tyget kommer från Lisas Tyger. Edgar har både använt de på dagen samt sovit i de så de är lite extra skrynkliga på bilden.

Edgars favoritkudde är lite större än vanliga kuddar så jag sydde ett nytt örngott till den. Det blev uppskattat. Så det får jag sy fler. Jag har fler tyger med Nalle Puh. Jag har fyndat de på Tradera.

Min nya favoritklänning. Så skön. Älskar att den är rymlig runt magen. Tyget är köpt hos Tygfavoriter.

Det blev ett par shorts till Edgar av tyget som blev över efter Jonas linne. Perfekt!

Den här byxdressen var jag med och provsydde innan mönstret skulle släppas. Jag ville testa och se om jag trivdes i det. Oja! Den är både fin och superskön. Jag kände mig inte alls som en köttbulle som jag trodde. Ha ha! Det mönstrade tyget kommer från Silent Hill’s Textiles.

Den här tröjan med Bamse blev klar till Edgars bästa kompis Nova. Det är kul att sy lite tjejigare kläder ibland. Tyget är en panel och kommer från Pysselnabon.

Jag tyckte inte att jag hade sytt så mycket. Men det blev ju faktiskt en del ändå. Kul! Vilken är er favorit?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Klänning nu 1 är så fin. Ananas shortsen och bamsetröjan 😂
nouw.com/stenhagenbettan
sillyme
sillyme,
Åh tack! 😍
nouw.com/sillyme