Solhatten på & mys i parken!

I morse åt vi frukost ihop igen. Edgar åt sin gröt och jag yoggi med müsli. Vi åt också lite banan. Edgar fick små bitar att plocka själv. Han är väldigt duktig på det. Lite kaffe på det, sen var man pigg. Fast att halsen bråkade och att jag haft lite feber idag så ville jag ändå ut. Solen har ju äntligen hittat fram. Det går ju inte att missa.

Edgar fick ha på sig lite tunnare kläder för det var varmt idag. 25 grader visade termometern när vi skulle gå ut. Så det fick bli en kortärmad body (present) från Lindex och ett par byxor från Wish. Jag funderar på att köpa fler såna byxor. De finns i andra mönster också och kostade inte alls mycket.

Först gick vi till Folkets Park för jag var så sugen på Ben & Jerryglass. De har en sån kiosk där. Mums! Sen gick vi vidare mot Triangeln. Där shoppade vi lite som jag visade i ett tidigare inlägg. Det var roligt. Men solen lockade igen så vi gick ut igen. Vi var lite hungriga så vi gick inom ett fik där. Edgar blev så glad för han fick äta lite fruktmos och en flaska ersättning. Jag åt en supergod paj med Västerbottenost, potatis och purjolök. Mums!!!


Sen gick vi till parken igen. Edgar somnade så jag och Jonas satt och mumsade på en vars en läsk på filten. Jag i solen och Jonas i skuggan. Sen vaknade Edgar igen för där var sånt liv. En massa barn som sprang rundor så han ville väl också vara med. Så han fick sitta på filten och titta. Det var spännande!!!

Han var superbusig och helt uppe i varv. Där var ju så mycket att titta på. Vi får nog ta en större filt nästa gång så vi får plats bättre. Funderar på att köpa en på Rusta. De har en med plastad baksida. Den verkar bra.

Detta är Edgars nya solhatt. Den är jättebra. Går att vända om man vill.

Mönstret är samma som på en av t-shirtarna vi köpte.

Slappa med pappa på filten. Härligt!!! Vilket väder alltså. Värsta sommarvädret. Jag hade smörjt in mig med solskyddsfaktor men har ändå fått färg. Det gillar jag!!!

Jag satt i solen och Jonas och Edgar i skuggan. He he! Vi får kanske ha två filtar nästa gång.

När vi kom hem var jag helt slut. Febertermometern visade 37,7. Men det är mycket för mig. Jag har ganska låg temperatur annars. Något är knas i kroppen. Halsen gör lite ont och det känns som att jag ska få hosta. Något som går nu? Hoppas Edgar slipper det i alla fall.

Ikväll har vi mest slappat. Edgar fick äta lite Vegetarisk lasagne igen. Den med bitar. Det funkade ett tag. Sen var det läskigt med bitarna igen. Man får bara ge små små skedar. Han fick smaska på lite banan och sen blev det en flaska ersättning också.

Nu har Edgar fått välling och sover gott hos Jonas. Jag ska nog också snart krypa ner i sängen och se om jag kan sova bort det här i kroppen. Det skulle vara jättejobbigt om jag blir riktigt sjuk i helgen när Jonas ska jobba. Usch och nej!!! Det vägrar jag!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
Vilka cool byxor 😍
nouw.com/jennysvardag