Solbus & farliga aktiviteter!

Idag har det varit 26 grader i Malmö. Riktigt varmt och härligt. Jag älskar värme och sol. Det får mig på bra humör och jag mår bättre i kroppen.

Jag och Edgar kunde ju inte sitta hemma och stirra på solen inifrån så vi gick ut när Jonas stack till jobb. Först gick vi till apoteket och hämtade en medicin till mig. Den där paraplysulkyn är inte alls lika skön att köra som vår Britax Go Next. Såklart! Men den är ju helt klart bättre än ingen.

Sen gick vi till Folkets Park. Där var mycket barn som lekte idag. Edgar blir helt vild då. Så jag ställde vagnen och sen fick han springa rundor på lekplatsen. Idag var den stora favoriten grus. Han satt hur länge som helst och kastade grus omkring sig. Vi åkte rutschkana så det kittlades i magen. Sen körde han bil med en ny kompis. Fast kompisen verkade lite blyg så det var mest Edgar som höll låda.

Någon hade lämnat lite saker i sandlådan. De var Edgar snabb med att utforska. Jag har fortfarande inte köpt någon hink och spade så det får väl bli nästa leksak. Det var fullt vid gungorna men Edgar protesterade inte när vi gick förbi där sen. Jag hade ju sagt att vi skulle äta glass. Så han satte sig snällt i vagnen.

Ben & Jerry-kiosken öppnade inte förrän 13 så jag blev lite besviken. De har ju världens godaste glass. Så vi gick till den andra glasskiosken och köpte en mjukglass istället. Den satt vi i solen och smaskade i oss. Mums vad gott det var!!!

Efter glassen var vi nöjda och gick hem igen. Edgar verkade lite trött.

När Edgar vilade så passade jag på att sitta på balkongen en stund. Men det var alldeles för varmt idag. Men en liten svag solbränna hann jag i alla fall få. Jag färgade även håret. Det behövdes.

Edgars hår börjar bli så långt nu och är väldigt lockigt. Varken jag eller Jonas är så lockiga. Jag har väl lite. Han har nog ärvt det av sin mormor.

Vi hade tänkt gå ut en runda till för Edgars kompis Alve skulle till parken. Men eftermiddagen gick så snabbt. Det skulle lagas middag och sen ringde Edgars mormor och ville videoprata lite. Edgar var helt vild och klättrade upp på mitt skrivbord från soffan och gick rundor i soffan. Så jag fick aktivera honom. Babblarna fungerade en stund. Sen satt han ett tag och tittade i sina Pixiböcker. Vi busade med en boll också. Det tycker han är roligt. Han skrattar så roligt och hjärtligt.

Idag har varit en bra dag. Tack vare solen tror jag. Hoppas det kommer fler såna dagar. För de gör en alltid på lite bättre humör.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
vilken gulligt hår han har 😍
nouw.com/bolmgren
sillyme
sillyme,
Visst har han! Kommer aldrig kunna klippa det. 😍
nouw.com/sillyme