Snart mössdags!

Hej hej!
Här är vi fortfarande förkylda. Jag och Edgar i alla fall. Jonas har börjat jobba igen. Edgar får vänta med förskolan tills nästa vecka för han hostar fortfarande. Drygt! Jag är inte heller helt frisk ännu. Men jag blev ju sjuk sist. Så jag och Edgar slappar och pysslar mest. Jag orkar inte så mycket ännu. Edgar desto mer. Vilket kan vara lite jobbigt ibland. He he!

Jag har orkat sy två mössor. Denna till mig. Jag testade att sätta en rosett fram. Det blev rätt fint ju.

Den här med favoritkatterna har jag sytt till Edgar. Den blev han glad för. Jag har ett tyg i softshell med samma katter. Så jag ska snart sy en jacka till honom också. Men jag vet inte riktigt om eller med vad jag ska fodra den med. Tyget har en gosig insida.

Den här Mepsen sydde jag till Edgar innan jag blev sjuk. Den är också en ny favorit. Bra att använda upp alla småstuvar jag har till mössor. Det brukar gå åt ett gäng. För de försvinner alltid sådär mystiskt och dyker upp igen när möss-säsongen är över. Något som känns igen?

Idag håller jag på att klippa och tejpa ihop ett mönster på en byxkjol som jag ska sy åt en vän. Det tar rätt lång tid att göra detta. Så ibland ångrar jag att jag köper enbart pdf-mönster. För de måste man skriva ut och sätta ihop själv.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Duktig du är och snygg hätta med rosett 🤩🤩
nouw.com/sandrasjoberg
sillyme
sillyme,
Åh tack! 😍
nouw.com/sillyme
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,