Smartson - Jag testar Locobase Repair!

Jag fick äran att via Smartson testa Locobase Repair. Mina händer är extremt torra och jag får ofta eksem som kliar och sen flagnar och blir sprickor. Inte skönt alls. Jag har testat så många olika krämer men har inte hittat någon riktigt bra.

Så här såg mina händer ut innan jag började använda denna kräm regelbundet. Jag glömde såklart att fota de innan jag började med den. Här har den redan börjat verka lite. Huden flagnar och blir så tunn att det gör ont.

Efter ett tag blev händerna mycket bättre. Framför allt tummen som jag oftast har problem mest med. Så det verkar faktiskt som att denna kräm hjälper mig.

Krämen är väldigt dryg och fet. Jag fick först en känsla av att den åkte av så fort jag vidrörde något. Men det var nog mer att jag tog för mycket. Det behövs inte så mycket som med annan kräm.

Jag kommer att fortsätta att använda denna kräm. Jag tycker det blir bättre och bättre. Kanske jag slipper mer eksem då. Det blir alltid så när jag tvättar händerna för mycket. Helst med tvål. Men nu i sjukdomstider så vill man gärna använda det. Sen gör ju inte kylan det bättre. Jag är torr överallt.

#smartson #locobase

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer