Smärtskov!

Hej hej! Hur mår ni? Jag mår sådär. Jag och Edgar har precis varit iväg en runda på Apoteket och hämtat nya smärtmediciner till mig. Jag trodde knappt att jag skulle komma iväg idag. För jag har haft så ont i benen i 3 dagar så jag knappt har kunnat gå. Det har känts som knivar i fotleder, knän och höft. Ingen skön känsla.

2015 fick jag diagnosen Endometrios. En stor lättnad. Men jag blev bara sämre och sämre. 2020 opererade jag äntligen bort allt, livmoder, äggstockar och livmodertapp. Sen har det känts lite bättre. 2019 fick jag även diagnosen Fibormyalgi när jag gick på smärtrehab. Något som jag aldrig kommer att bli av med. Men smärtorna kommer i skov. Så ibland har jag bättre dagar. Nu 2022 ska jag äntligen få göra en magnetröntgen av ryggen för att se så jag inte har diskbråck också. För i höstas började jag få mer ont i ryggen. Det gör ont och krampar som bara den ibland så jag måste lägga mig ner. En smärta som håller i sig i någon dag. Den 22 februari ska jag göra MR. Sen får vi se vad den visar. Min läkare tror på diskbråck. Jag är lite rädd för att det är artros då både min mamma och ena syster har det. Det är ju ärftligt. Men det borde de väl kunna se med MR också?

Snart kommer vår vaktmästare och ska kika på vår ena toalett som har börjat läcka vatten från tanken. Den är helt lös. Jag hoppas på en ny toalett för de vi har är gamla och slitna.

Sen hoppas jag på att orka sy lite. Jag har många idéer på lager. Skulle vara kul med lite nytt till våren.

❤️Magdalena❤️

Gillar