Smärtor & katt i låda!

Idag var jag ute en runda vid 9. Skulle hämta och skicka paket samt gå till Apoteket.

Alltså denna smärta. Den blev värre efter yogan igen. Jag funderar nästan på att strunta i yogan bara för det. Det är ju inte meningen att det ska bli värre. Jag undrar om det är spiralen eller bara endometriosen som bråkar efteråt. Jag kan knappt gå så ont det gör. Har haft TENS igång hela dagen. Alvedon hjälper inte alls så var tvungen att ta en Diklofenak. Den hjälpte faktiskt lite men nu har jag ont i magen också. Jag kan inte ta NSAID.

När jag kom tillbaka låg denna sötisen och väntade på mig i soffan. Han och pappa Jonas hade lite mys innan det var dags för jobb.

Vad är det med katter och kartonger egentligen? De kan bara inte motstå de. Gör era katter också så här? 😹

Jag och Edgar åt frukost redan vid 7 idag så här sitter vi och äter lite mellis. Edgar fick äta banan i matnappen. Sen fick han smaka på ett smörgåsrån. Det tyckte han var gott och roligt att kladda med. När han var klar slängde han det på golvet. Det är nu man behöver en hund va?

Jag såg att det var salt i rånen. De smakar ju faktiskt lite salt. Är det bra egentligen? BVC säger att det är ok. Visserligen bara 0,1 g/rån.

Sen fick pyjamasen åka av och andra kläder på. Vi tog lite bilder på den nya fina napphållaren.

Vi skulle egentligen till Love och mamma Matilda på fika men jag kom på att jag ju inte kunde gå. Det skulle nog bara bli värre att bära Edgar i selen. Då hade jag kanske inte kommit hem igen. Edgar somnade ändå så det hade kanske inte blivit något av det. Han har varit lite trött idag. Jag med.

Vi har i alla fall busat på filten. Försökt lära sig krypa. Han är inte riktigt där ännu men har nog börjat förstå att det kan gå. Jag busar med ett gosedjur och säger Kom och ta mig! Så skrattar han.

Sen kollade vi lite på Kalle och chokladfabriken. Tänkte att han måste ju spana in alla Tim Burtons filmer redan. Men han tyckte nog inte den var så kul. Ville sova lite istället. Så det fick han göra.

Edgar har börjat bli jättebusig när man ska byta blöja. Elefanten Ellie vill gärna ner och spana på bajset och gärna en hand också. Sen greppar han tag i allt runt omkring. Snurrar rundor och har sig. Blir rädd att han ska trilla ner i badkaret. Usch! Man får inte släppa honom ens en sekund. Sen har han börjat dra i snoppen. Aj! 😂

Edgars middag idag blev Lovemade's sötpotatis, morot och havtorn. Den tycker han är så god. Den blev bara lite vattnig efter att ha varit i frysen. Nästa gång ska jag nog ha lite tofu i. Tycker ni det är intressant vad han får att äta?

När Jonas kom hem så åt vi falafel och kollade på film. Men jag var så trött och hade så ont så nu ligger jag i sängen istället och ska sova.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Hoppas du får ordning/hjälp med din smärta. Joline är likadan när man ska byta blöja snurrar och har sig 😬
nouw.com/carroat
sillyme
sillyme,
Mirre - Sweetwords,
ussccha krya på smärtan
sweetwords.se
sillyme
sillyme,
Matildafritz
Matildafritz,
Hahaha jaa .. Mina katter är precis likadana! Kartonger är det roligaste. Läste att man kunde tejpa med sån färgtejp på golvet i en fyrkant o att dem sätter sig där i ahahh, de ska jag prova
nouw.com/matildafritz
sillyme
sillyme,
Ja det har jag också sett. Måste testas!!! 😹
nouw.com/sillyme