Smärtor & kalas!

Hej hej! Hur mår ni? Har jag några läsare kvar? Jag har så dålig inspiration att skriva något här. Jag lägger mest upp bilder på Instagram.

De senaste veckorna har jag haft väldigt ont i bäcken och rygg. Det har blivit värre och värre. Så i torsdags var jag på gynakuten. Men de kunde inte se något konstigt. Så då åkte jag till vanliga akuten i fredags. Men där fick jag ingen hjälp. Så jag har känt mig väldigt ledsen och besviken. Smärtan är så stark så jag knappt kan gå. Mitt vänstra ben känns så svagt och det domnar av och sticker ibland. Jag funderar på ischias. För det låter som det när man läser om det. Men det kan också vara mina gamla vanliga spänningar i bäcken och ländrygg som blivit tillfälligt värre.

Så nu ska jag försöka tänka mer på mig själv och bygga upp kroppen igen. Sakta och säkert.

Imorgon ska jag träffa en sjukgymnast som ska göra en bedömning. Så får vi se vad hen säger. Jag ska även börja på vattengympa. Lappen fick jag idag och jag ska börja imorgon. Det gick snabbt. I november ska jag börja på mediyoga igen. Det var längesen jag gick på det. Det är så bra. Det är en sjukgymnast i Endometriosteamet som håller i den. Det jobbiga är att vattengympa och mediyoga är på samma dag. Om min arbetsträning blir förlängd så ska jag även jobba den dagen. Det blir nog lite mycket. Plus alla lämningar på förskolan. Hjälp!!! Jag får ta en dag och en aktivitet i taget och känna efter noga hur jag mår efteråt.

Idag är jag och Edgar lediga. Så jag passar på att vila lite. Men har redan varit ute på en promenad till apoteket. Det var tufft. Men jag behövde bättre smärtlindring.

Min pappa har fyllt 80 år. Det firades i söndag med en liten överraskning av mig och mina systrar. Jag hade sytt matchande tröja till honom och Edgar. Lite kul.

Annars har det inte hänt så mycket. Nästa vecka fyller Edgar 5 år. På lördagen blir det kalas. Hoppas verkligen att jag mår bättre då. För jag har en present att sy och sen ska jag baka en massa. Vi får se. En sak i taget.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer