Smart barn & barnvänligt bubbel!

Igår hade vi tänkt gå ut. Men det blev aldrig så. Min Endometrios bråkade och jag kände att jag inte orkade. Så då fick vi hitta på en massa kul inomhus istället. Det var inte lika varmt som i förrgår heller. Det blåste en del.

Edgar börjar lära sig färger. Han vet vilken färg Babblarna har. Bobbo röd. Dadda grön. Bibbi gul. Doddo blå. Diddi rosa. Babba brun har vi inte som kritor. Jag kom på att det var ett bra sätt att lära sig färgerna. Han lär sig väldigt snabbt. Det är kul. Han vill att jag ska rita Babblarna hela tiden och ger mig rätt färg på kritan.

När Edgar vilade så passade jag på att fota lite kläder och lägga ut på Tradera. De har 50% rabatt nu om man lägger ut 10 annonser. Äntligen blev det gjort.

Jag passade även på att fota till Twistshake. Min kod edgarochjag ger 30% rabatt på pastell och 40% rabatt på neon. De fyller 3 år denna veckan.

Edgar har lärt sig hur man får ner klossarna i hålen. Det kan han sitta en stund med.

Han har även lärt sig hur man spolar på toaletten. Igår satte han sig på toaletten och låtsades bajsa. Så det är kanske dags att börja potträna lite. Han klättrar även upp på toaletten och sätter på kranen. Det är roligt att leka med vatten. Så jag satte in en pall igår så fick han stå där ett tag och leka. Tills vi blev helt blöta.

När Jonas kom hem så delade vi på en pizza och drack alkoholfritt bubbel. Jag och Jonas firade 10 år tillsammans igår. Vi ska fira det lite bättre nästa vecka när Jonas är ledig. Vi tänkte gå ut och äta någonstans. Jag tror vi går till Far i hatten för där är så mysigt att sitta där ute. Hoppas det blir fint väder.

Edgar fick också. Han verkade tycka att det var gott. Det var extra roligt och gott när man fick dricka ur champagneglas.

Snapchat är så roligt tycker Edgar.

När Edgar skulle sova så somnade jag också. Jag var så trött. Sov inte så många timmar förra natten.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

NärLivetVänderBlad
NärLivetVänderBlad,
Grattis till tio år 🍾
nouw.com/närlivetvänderblad
sillyme
sillyme,