Släppta ur fångenskapen!

Som tur var så hade någon varit här och fixat hissen. Så nu fungerar den igen. Jag och Edgar passade på att gå ut en runda. Vi gick till Konsum för blöjorna började ta slut.

Jag hade tänkt gå inom gungorna på vägen hem men där såg fullt ut. Så jag smög igen parken lite snabbt. Jag orkade inte hänga på lekplatsen idag. Jag är så trött. Jag tror det är en biverkning av att jag höjt min ena medicin. Det brukar bli så då. Förhoppningsvis så släpper det snart. Det känns som att jag skulle kunna sitta och somna. Sådär kul!

De här byxorna köpte jag till jul. Det är renar på de. Men de går bra att använda även nu. De är lite tjockare med gosigt ludd inuti. Perfekta att ha under overallen. Jag tycker det är så svårt att veta vad man ska ha på Edgar. Idag var det lite ”varmare” igen. Det ligger på 0:an. Antar att snön smälter bort snart då.

Imorgon ska vi egentligen gå och testa barnrytmik. Dansakademin har öppet hus. Men där lär säkert vara sjukt mycket folk. Jag vet inte om jag pallar det. Men några vänner ska dit. Vi får se. Annars funderar jag på att gå ut på gården och bygga en snögubbe med Edgar. Snön är nog lätt att forma nu.

Vad brukar ni göra ute i snön?

❤️Magdalena❤️

  • Edgar

Gillar

Kommentarer