Slapp-bak & rita där man inte får!

Igår hade vi en innedag. Det var inte så varmt ute och det såg ut som att det skulle börja regna. För att jag ska orka med att ut och busa med Edgar i parken så behöver jag ibland en vilodag.

Vi passade på att vlogga lite då. Vad det var får ni se i nästa vecka. Det hände en rolig grej som jag var tvungen att ha med.

Edgar somnade vid 12:30. Men sov bara i en timme ungefär. För han hamnade så här. Sen var där barn som lekte ute på gården. Så det var kanske de som väckte honom.

Så vi låg i sängen och myste med boken Babblarna Fingerresan. Den tycker Edgar är rolig. På Spotify finns det en talsaga till den. Men det får vara antingen boken eller sagan för sig. Det tar för lång tid annars tycker Edgar och tröttnar.

Sen städade vi lite. Jag hatar när det är smutsigt på golvet. Edgar drar in rätt mycket grus när vi har varit i parken. Han tycker det är roligt att dammsuga. Men stänger av den hela tiden. Lite jobbigt!

När jag tittade bort en stund så stod Edgar och ritade på balkongdörren. Tur vi har tvättservetter. De tar bort det mesta.

Vi testade att baka med smeten som jag fick i Kökets Box. En färdig smet på påse. Vi gjorde muffins som blev väldigt goda. Mums! Detta är perfekt när man inte orkar stå och vispa ihop en smet. Man bara spritsar ut smeten direkt ur påsen ner i formarna.

Det är så varmt i lägenheten så Edgar springer i bara blöjan. Skönt. Tänk om man själv kunde göra det. He he!
Vi busade en massa. Edgar tycker det är roligt att göra miner. Helst när han ser sig själv i telefonen. Snapchat är också en favorit.

När Jonas kom hem så var Edgar så trött. Så han missade Eurovision. Jag fick sitta själv en stund och titta. Men det blev nog lugnast så.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Carrok
Carrok,
Härliga bilder 😊
nouw.com/carrok