Skottlossning i trappen bredvid!

Bild lånad av SVT!

Jag tittade ut och tyckte det såg lite skumt ut. Så jag gick ut på balkongen och kikade. Då står det 3 män och fotar och filmar nedanför och det är avspärrat. Vad har hänt nu då?

Så jag kollar lite sidor och ser att det har varit skottlossning i trappen bredvid. Jag blir helt matt i kroppen. Bomben natten till i måndags har precis börjat komma ikapp mig. Jag känner mig rädd. Jag har aldrig känt mig rädd i Malmö tidigare. Men nu är det alldeles för nära. Tänk om vi hade haft tvätt idag!!! Vi tvättar i andra trappuppgångens källare. Tänk om man bara hade råkat gå förbi och varit i vägen!!!

Nu orkar jag inte mer. Efter snart 9 år i denna lägenhet som jag inte vill släppa så måste jag nog göra det. Vi kan inte bo mitt i allt det här. Det går inte.

Men var ska man flytta då? Någon annanstans i Malmö? Till hus? Radhus? Lite utanför? Ge upp Malmö helt? Jag har bott i Malmö i 13 år nu och det känns som mitt hem. Jag hör hemma här. Jag trivs här. Jag smälter in här och kan vara den jag vill vara. Varför ska jag behöva ge upp allt bara för att några andra i denna staden krigar?

När jag tänker efter så hörde jag skotten. Jag hann tänka på en ny bomb i några sekunder och sen skakade jag det av mig. Den var inte så kraftig. Vi pratade om det här innan idag. Tänk om de går vidare till nästa steg. Skjuter vilt mot vårt hus. Så händer det. De har tydligen tagit fast en man. Men det finns ju säkert fler inblandade.

Snälla! Jag vill inte bli inblandad i det här.

Med vänlig hälsning,
Smått traumatiserad med sömnbesvär!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Gott_Blandat
Gott_Blandat,
❤️❤️❤️
nouw.com/gott_blandat
Gott_Blandat
Gott_Blandat,
❤️❤️❤️
nouw.com/gott_blandat
sillyme
sillyme,