Ska ta en massa prover!

Hej hej!
Inte så mycket aktivitet här eller överhuvudtaget. Jag mår inte så bra. Det har kommit lite smygande. Jag tänkte först att jag var matt efter operationen. Men jag blev aldrig bättre. Jag har testat att både lämna och hämta Edgar på förskolan. Då har jag känt mig helt svettig, matt och svimfärdig. En gång fick vi gå inom en affär och köpa en glass för jag mådde så dåligt. Det skrämde mig lite. Sen blev vi förkylda och nu denna veckan så har jag faktiskt inte vågat mig på det igen.

Det började bli ännu värre förra måndagen. Jag har svårt för att somna och vaknar flera gånger på natten. Sen på dagen ibland kan jag inte hålla ögonen öppna utan somnar till lite snabbt. Sådär så man rycker till. Skitläskigt faktiskt!

Jag trodde först att mitt blodtryck var för lågt. För så kände jag lite förra våren när jag hade för lågt blodtryck. Så jag slutade med betablockad och hoppades på att det skulle bli bättre. Lite kanske. Den värsta dimman lättade. Jag tog blodtryckssänkande pga min migrän. Det kan hjälpa lite och har gjort. Men så här vill jag ju inte må.

Idag var jag hos en sköterska och kollade blodtrycket. Det låg nu på 120/80 vilket är bra. Men eftersom det kan höjas lite i början när man slutar med denna medicin så trodde sköterskan att jag nog har haft lågt innan igen. Men att det nog inte är det som får mig att må så här helt och hållet. Utan kanske bara har spätt på symptomen lite.

Jag hade en telefontid med en läkare på Vårdcentralen också idag. Hon var trevlig. Jag har en ny läkare där. Men jag tror inte vi har träffats. Jag minns inte. Hon tyckte som jag att det kunde vara bra att kolla upp min sköldkörtel igen. Samt ta lite prover och se om jag har brist på något. Jag ska göra det imorgon. Sen får vi se vad de visar.

Jag försöker leka med Edgar så mycket jag orkar här hemma eftersom jag inte klarar av så långa promenader som till förskolan. Han tycker det är kul att vara hemma med mig. Jag är bara lite tråkig och orkar inte riktigt leka på samma nivå som honom. Inte längre stunder i alla fall. Men nu har jag lovat att vi ska leka med Bamse en stund.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Skickat styrka och en stot Kram ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv
sillyme
sillyme,

Tack! ❤️

nouw.com/sillyme
Millasmat
Millasmat,

Min mamma hade också sådär. Hon kollade allt från blodtryck till cancer överallt. Till slut hittade hon att hon snarkade så mycket att hon inte fick syre. Visst ärftligt och kan komma tidigt. Hoppas ni hittar något som kan hjälpa dig. Stor kram!

nouw.com/millasmat
sillyme
sillyme,

Oj vad läskigt! Tror inte jag snarkar så. Tack!!! 💕💕

nouw.com/sillyme
Millasmat
Millasmat,

Vad bra att det inte är snarkningar. Håller tummarna att du får bra hjälp och blir pigg. 💕

nouw.com/millasmat
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,

🌼🌼 Hoppas du blir bättre

nouw.com/sandrasjoberg
sillyme
sillyme,

Tack! 💕💕

nouw.com/sillyme
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Hoppas att ni hittar orsaken till din ohälsa.

nouw.com/stenhagenbettan
sillyme
sillyme,

Tack! 🌸🌸

nouw.com/sillyme