Sjuklingen blev doktor!

Här har det varit tyst ett tag. Ingen som märkt kanske? Ha ha! Vi har varit sjuka. Jag trodde influensatider var förbi. Att vi skulle slippa bli mer sjuka. Men näää. Edgar råkade nog snappa upp ett virus på barnmässan. Inte så konstigt kanske.

Det började med snorig näsa, sen kom febern och hosta. En vecka har han varit sjuk nu och näsan rinner ännu. Hostan är värst efter natten. Men Edgar är pigg.

Nu har vi alla varit sjuka. Jag är fortfarande väldigt seg i kroppen som åkte på det sist. Jag har sovit väldigt mycket vilket nog har hjälpt en del. Jonas har varit sjuk hela helgen så det blev inget jobb. Men han jobbar extra i veckan. Kväll. Så det är lite tråkigt. Man hinner inte göra något tillsammans då.

Jag tyckte Edgar var värd en liten present. Han har velat ta febertermometern och kolla febern på dockan, bebisen, hela tiden. Men den är ju ingen leksak. Så ikväll fick vi hemleverans från Babyland direkt till dörren. Smidigt! Edgar bli helt lycklig när han öppnade paketet. Ett paket med doktorsgrejer. Han sprang genast och hämtade dockan och skulle testa allt. Så nu har vi lekt doktor hela kvällen. Han fick ett nytt block också så nu sitter han och ritar lite så jag får vila.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Tror att någon envis virus härjar just nu
nouw.com/stenhagenbettan
sillyme
sillyme,
Ja det verkar så. 😬
nouw.com/sillyme