Sjukgymnast, gofika & inget gung gung gung!

Idag har jag varit hos sjukgymnasten. Det var längesen jag var där och kom knappt ihåg vad vi pratade om sist. Så hon gick igenom det. Jag verkar ha en liten utbuktning i ländryggen. Den känner jag av om jag ligger på mage. Då kan jag knappt vända mig om. Sen är det bäckensmärtorna. Jag har mycket spänningar där som kanske kan lättas av att jag både gör övningar hemma och går på medicinsk yoga.

Så jag ska börja med övningarna jag har fått tidigare och göra de två gånger i veckan i 12 veckor. Sen blir det ett återbesök.

Jag måste verkligen få in detta i mina rutiner. Kanske på eftermiddagen när Edgar sover. Det ska vara lätt att ta fram yogamattan och inget får störa mig. Eller så har jag det på ovanvåningen så får Jonas ta hand om Edgar en stund.

Nu ska jag bli bättre på det här. Det är ju faktiskt för min egen skull.

Efteråt gick jag inom det sunkiga fiket på Ica Möllevången. Där köpte jag semlor som var lite speciella. De var rätt goda.

När vi hade fikat så gick vi ut på en promenad. Edgar var lite rastlös och började bli trött. Först gick vi till apoteket för Jonas skulle hämta medicin. Sen hade vi tänkt gå och gunga i parken. Men Edgar somnade så vi gick hem igen.

Det är riktigt kallt idag. Brrrr! Jag blir kall om benen. Jag hittade ett par bra vantar till Edgar här hemma som vi hade fått av någon. Såna långa med både dragkedja och en rem man spänner. Men de kom inte till användning idag. När Edgar sitter med overall i åkpåsen så blir han så varm.

Idag har jag väldigt ont i bäckenet. Det var svårt att gå. Kanske jag gick för snabbt innan när jag gick själv. Men jag tvingade ut mig själv ändå. Det är lättare när jag går med vagnen.

Nu ligger jag i soffan med värmedynan och Jonas försöker få Edgar att somna om. Han vaknade när vi tog av honom overallen. Typiskt!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer