Shoppingrunda!

Idag gick vi ut med den bra vagnen. Den är bättre att köra med när man ska gå längre samt shoppa lite. Edgar fick gosa ner sig med Tummenfilten.

Vi försökte få Edgar att somna i vagnen först innan vi gick in på Triangeln. Men det gick inte så bra. Han är så nyfiken. Men när jag var inom en runda på Lindex själv så somnade han. Men vaknade till snabbt igen och blev ledsen. Sen blev det ingen mer vila. Typiskt!

Vi var inne i lite olika butiker. Sen blev det en fika.

Jag köpte finaste snickarshortsen till Edgar på Kappahl från Newbie. Vi måste köpa en ny gubbkeps att ha till. Så coola. Jag kunde inte motstå de.

Butiken Mühlow på andra våningen ska tyvärr stänga och hade 50% på allt från Maxomorra. Vi kunde inte motstå dessa söta med kaktusar på.

På Flying Tiger så köpte jag lite smoothieglas till oss. Edgar fick ett i plast med en bricka till där han kan ha sin macka på. Jag tyckte det var så gulligt. Småkrukorna tänker jag ha kryddor i. Sen hittade jag billiga små båtar som Edgar kan ha i badet.

Vi var inom en ny butik också som heter Normal där de har en massa inom smink och skönhet bland annat till låga priser. Vi köpte lite presenter till bonussonen där. Till oss köpte jag tråkiga saker som tandkräm och nya borstar till vår eltandborste. Det har jag saknat. Tänderna blir mycket renare med den.

På vägen hem stannade vi till i Folkets Park och åt en mjukglass.

Nu vilar Jonas och Edgar och jag sitter i soffan och slappar.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer