Shopping & duvspaning!

Idag vaknade Edgar vid 5 och ville ha mat. Jag tog upp honom och Jonas gjorde mat och matade. Sen var jag pigg och kunde inte somna om. Men det gjorde de så jag fick ligga ensam vaken i sängen. Men det gjorde inte så mycket. När Edgar vaknade till igen vid 6:30 så tog jag med honom till sängen och så busade vi lite. Soya gjorde oss sällskap. Edgar vill gärna gosa med henne på samma sätt som med gosedjuren. Men det blir nog inte så bra. Hon verkar inte bry sig så mycket utan ser nog en framtida lekkamrat. Hon kommer att ångra att hon velat ha någon att busa med. 😹

Affe giraff är en stor favorit. Helst sugproppen. Den är god att tugga på. Sen gick vi upp och åt frukost. Det blev tidigt idag. Jag hällde i lite Klämmis i den neutrala gröten. Oj vad gott Edgar tyckte det var. Det var en med jordgubb, banan och äpple tror jag. Sen åt han lite macka också. Vill gärna äta det som jag äter.

Efter frukosten var Edgar mer trött och jag också så vi sov en stund. Han låg först på mig och sen flyttade jag över honom i Jonas säng. Då kom Soya igen och ville gosa. När vi vaknade så fick jag gå till Coop och handla kaffe för det var slut. Jag behövde det idag. Fick migrän idag igen också. Så fick ta en spray och vila lite till. Men det gick inte så bra eftersom jag precis hade druckit kaffe.

Sen bestämde vi oss för att gå ut en runda. Men innan vi kunde göra det så behövde Edgar äta. Han fick äta Lasagne som klämmis. Den var sådär god och han kladdade in den i hela ansiktet och håret. Oh no!!! Så innan vi kunde gå ut så fick det bli en rejäl tvätt och nya kläder på. 😹

Vi gick till Triangeln. Jag skulle inom Telenor och skaffa en ny mobil. Men de hade inga iPhone 7 Plus på lager så det blev inget med det. Jag blev lite sur. Har sett fram emot det så länge.

Vi gick inom H&M och kikade lite. Jag ville ha en ny tröja men hittade ingen. Vet inte vad jag vill ha. Vet bara att jag inte har något kul. Sen gick vi vidare mot bebisavdelningen och där hittar man alltid något. Edgar fick 3 nya pyjamaser och 2 kortärmade bodys. Jag får visa de sen för det är för mörkt att fota nu. Han har inte så mycket sommarkläder upptäckte jag.

Sen gick vi inom en asiatisk restaurang och åt buffé. Vi fick sitta ute för det var fullt. Men det var ju varmt tänkte vi. Men inte där för det blåste en massa. Fiskmåsar flockades runt borden och snodde mat och skrek. Edgar tyckte det var roligt och hade knappt tid att äta sin Klämmis. Sen kom några tonårstjejer och satte sig bredvid och skrek när de pratade. Åh! Jag var trött!!!

Efter maten gick vi till Shock och jag köpte en ny hårfärg. Det fick bli en Manic Panic Vampire's Kiss. Spännande att se hur den blir. Jag tror denna håller lite längre. Har aldrig testat dessa.

Katterna spanar på en duva! 😹

Nu slappar vi mest. Jonas och Edgar kollar en film och jag ska alldeles strax göra de sällskap.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer