Shoppat på Rusta!

Idag åkte vi till Jägersro för lite shopping. Först var vi inne på Burger King och åt en riktigt smaklös burgare. Efteråt mådde jag illa och fick ont i magen. Jag borde inte äta sån fet mat. Men hungern var för stark för att handla på tom mage.

Sen gick vi in på Rusta och handlade lite. Vi hade en lista men de hade inte ens hälften av grejerna vi skulle ha. Det mesta var slutsålt. Tråkigt. Men vi fick lite grejer till balkongen i alla fall och lite annat smått.

Vaxdukar var riktigt billigt där. 35:-. Den ska vi ha runt madrassen på balkongen. Den vi har nu är så smutsig. Så inte lönt att försöka tvätta.

Solcellsrislamporna var också billiga. 50:-. Vi har ett par där ute men de är också smutsiga. Lite nya och fräscha ska bli fint. Det blir så mysigt på kvällarna.

En dörrmatta för 10:-. Vi har ingen matta där just nu för den har vagnen fått.

Ett nytt och stort duschmunstycke. Det kommer knappt ut något vatten från vårt. Edgar brukar ha den i badet så den är nog full med kalk.

Hårfärg och hårspray var också billigt. De hade t om schampo från Fudge i en stor salongsflaska. Men den köpte jag inte.

Jag ska visa före och efter-bilder på balkongen sen.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer