Separationsångest & bröstfotografering!

Hej! Hur mår ni? Jag mår ok. Har bara ont i benen efter allt promenerande igår.

Jag lämnade Edgar på förskolan på morgonen. Det kändes så konstigt. För han har inte varit där sen innan jul. Vi har varit sjuka mycket. Sen har jag velat hålla honom hemma pga covid-19 och för att det varit så mycket i Skåne. Pedagogerna har också varit sjuka och de har nog haft det jobbigt då det har varit Corona även där. Så jag tänkte att det var bättre att de tog hand om de barn som verkligen behövde vara där. Jag går ändå hemma hela dagarna. Igår skulle jag på Mammografi så då fick Edgar gå dit. Samt att vi båda behöver göra lite annat.

Mammografin gick bra. Det ösregnade när jag gick dit. Så jag var helt blöt och svettig när jag var framme. Sådär mysigt med ett blött munskydd. Så nu får jag vänta på svaret. Det känns alltid så nervöst. Extra mycket nu när jag inte har några egna hormoner i kroppen. Jag tar Indivina som är östrogen och gestagen. Det är det sista jag behöver nu att där ska synas något dumt.

Jag går ett nytt program hos Arbetsförmedlingen som heter Rusta & Matcha. Där har jag fått välja ett företag och fått en jobbcoach. Hon är sådär bra. Dels så kommer hon inte ihåg vad vi har pratat om tidigare gånger. Sen är hon en extrem vaccinmotståndare med konstiga tankar om det. Det kändes som att hon försökte skrämma mig och vända mig. Jag som har tagit två doser redan och ska få min tredje idag. Jag mådde dåligt efter vårt senaste samtal. Så jag har faktiskt bett om en ny jobbcoach. Så det ska jag få snart. Hoppas den personen är bättre.

Sen har jag fått kontakt med en rehabkoordinator på vårdcentralen. Hon verkar väldigt bra. Hon ska hjälpa mig så jag kan hitta ett passande jobb. Jag kan tyvärr inte jobba 100%. Jag har för mycket smärtor. Så mycket nu så jag knappt kan göra något alls. Jag ska få göra en magnetröntgen den 22 februari där de ska kolla min rygg. För det verkar som att jag har en nerv i kläm. Jag kan knappt göra några hushållssysslor alls. För direkt gör det ont i ryggen och det krampar så jag måste lägga mig ner. Livet alltså!!! Så jag behöver lite extra hjälp. För att bara gå här hemma vill jag inte. Även om jag syr en del för att ha något att göra. Men det är inte alltid jag ens klarar av det.

Vad har ni hittat på den senaste tiden? Skriv gärna en kommentar. För jag har saknat mina följare fast att det har varit skönt med en liten paus. Dumma kommentarer om mitt mående undanbedes tacksamt!

❤️Magdalena❤️

Gillar