Sängkontor & söta små kex!

Gårdagens säng såg ut så här. Jobb och bus! Det går bra att kombinera.

Edgar fick testa en ny body i storlek 74. Den satt väl ok den med. Denna är fin. Minns inte vem vi har fått den ifrån. Vet ni? :)

Body - Second hand // Byxor - Polarn O. Pyret

Efter påklädning fick det bli lite nackträning i sängen. Katten Saga låg framför så då gick det bättre en liten liten stund. Han gillar fortfarande inte det alltså. Kanske för att det trycker på magen och att han kräker lättare. Jag vet inte riktigt. Han är väl ingen ligga-på-mage-kille helt enkelt. Hi hi!

Eftersom jag höjde Cerazette (minipiller) till två så fick jag såklart migrän. Det var ju väntat. Så jag låg och sov ett tag på eftermiddagen. Sen kom dessa busar in och gjorde mig sällskap. Edgar satt och pillade i Jonas hår hur länge som helst. Det är kul! Vi lekte Baka baka liten kaka. Det var också roligt. Ha ha! Har en video jag måste lägga upp på instagram sen.

Busungen. Här ligger Edgar på min mage och busar.

Vi hade lite festplanering igår. Jag fyllde 40 förra året och hade ingen fest. Jonathan fyller 18 snart och Jonas fyller 40 snart också. Så vi funderar på en 98 års fest. Lika bra att slå ihop. Det blir kanske roligare så. Sen kollade jag på lite videos på youtube om hur man viker servetter och gör tårtor. Så nu kan jag det. Hi hi! Youtube är bra.

På kvällen tittade jag och Jonas på iZombie igen och jag åt denna goda choklad. Marabou mjölkchoklad med Tuc-kex i. Den var riktigt god. Kolla de söta små kexen...

Edgar somnade på Jonas som vanligt på kvällen. Då var väl klockan ungefär 21. Sen la vi honom i sin säng och det gick ganska bra. Jag testade att inte stå bredvid utan gå undan en bit så han inte såg mig. Då somnade han om igen efter en stund och några gymnastiska övningar. Hi hi! Men sen var den busiga katten Soya uppe i hans säng. Hoppas verkligen att hon inte hoppade på honom. Katterna är aldrig i hans säng annars. Men hon var extremt busig. Så han vaknade såklart. Då fick han sova lite på mig.

Vi kom inte ut igår. Tråkigt! Det var så fint väder ju. Så vi får göra ett nytt försök idag. Jag har sålt lite kläder på Tradera som måste skickas iväg.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

E,
Åh vår har samma motiv på byxor fast i blått. Oxå fått av någon och lappen är bortklippt. Vet du vilket märke det är?
komlillamonster.blogg.se
sillyme
sillyme,
Hittar inget märke. 😕
nouw.com/sillyme